خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مراسم سوگواری اباعبدالله به میزبانی خانواده شهدا برگزار شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 08 شهریور 1399 - 22:28
کرمانشاه- مراسم روضه و عزاداری حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) به میزبانی خانواده معظم شهدا در کوچه و خیابان‌های شهر کرمانشاه برگزار شد.
مراسم،انقلابي،عزاداري،جوانان،كرونا،شهدا،ميزباني

به گزارش خبرنگار مهر، بعد از شیوع گسترده ویروس منحوس کرونا و اعمال محدودیت‌های بهداشتی توسط ستاد کرونا جمعی از جوانان انقلابی و حسینی مراسم عزاداری به میزبانی خانواده شهدا در فضای باز کوچه و خیابان برگزار کردند.
بر اساس این گزارش جمعی از جوانان انقلابی هر روز درب خانه دو شهید رفته و بعد از مختصری آماده کردن فضا و دعوت از همسایه‌ها مراسم ساده روضه و عزاداری بر پا می‌کنند.
این مراسم از شب هفتم محرم هر روز عصر به میزبانی خانواده شهدای انقلاب، دفاع مقدس و مدافع حرم با مداحی کربلایی سلمان یاوری از جوانان انقلابی کرمانشاهی برگزار می‌شود.
با توجه به محدودیت‌های بوجود آمده و در نظر گرفتن به سن و سال بالای پدر و مادران شهدا و اینکه شاید امکان حضور در مراسمات عزاداری برای آنها فراهم نباشد بهترین اقدامی که می‌شد به آن فکر کرد برگزاری این مراسم خودجوش و انقلابی بود.
گفتنی است در این مراسمات کلیه بندهای شیوه نامه‌های بهداشتی رعایت و کلیه همسایه‌ها و عزاداران شرکت کننده در این مراسم از ماسک استفاده می‌کنند.