قیام عاشورا در راستای بعثت پیامبر اسلام (ص) بود
نماینده ولیفقیه در لرستان گفت: قیام عاشورا در راستای بعثت پیامبر اسلام بود و امام حسین(ع) با شهادتش در صحرای کربلا پرچم اسلام را همچنان فروزان نگه داشت.

ایسنا/لرستان نماینده ولیفقیه در لرستان گفت: قیام عاشورا در راستای بعثت پیامبر اسلام بود و امام حسین(ع) با شهادتش در صحرای کربلا پرچم اسلام را همچنان فروزان نگه داشت.
حجتالاسلام و المسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، در میان عزاداران حسینی شهرستان پلدختر ضمن تاکید بر لزوم رعایت نکات بهداشتی، اظهار کرد : قیام عاشورا در راستای بعثت پیامبر اسلام بود و امام حسین(ع) با شهادتش در صحرای کربلا پرچم اسلام را همچنان فروزان نگه داشت و توطئه های مسلمان نماها و کسانی که در تلاش بودند با زر، زور و تزویر، چهره اسلام را دگرگون نشان بدهند به شکست کشاند.
وی با بیان این موضوع که امام حسین(ع) راه نورانی پیامبر اسلام(ص) را روشن نگه داشت، تصریح کرد: پیروان آن حضرت در طول تاریخ با عزاداری حسین بن علی(ع) مسیر هدایت و مسیر نورانی اسلام و امام حسین(ع) را همچنان در صراط مستقیم پا بر جا نگه داشتند و همچنین در عصر حاضر امام راحل و بعد از آن مقام معظم رهبری با لطف الهی و با همت مردم و خانواده های شهدا، جانبازان و رزمندگان در مقابل نظام سلطه ایستاده و پرچم اسلام را در اهتزاز نگه داشته است.
شاهرخی پلدختر را شهر مجاهدان و دلاورمردان و قهرمانان شجاعان نامید و افزود: مجاهدتهای رزمندگان دوران دفاع مقدس و گردان شهدای پلدختر و همچنین گردان حضرت حمزه سیدالشهدا(ع) و مقاومت های مردم در زیر بمبارانهای فراوان دشمن بعثی قابل فراموشی نیست و دلاورمردی های این عزیزان تا همیشه تاریخ ماندگار است.
انتهای پیام