خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حناچی در مورد انتصابات تذکر گرفت/ کمتر از یک سال سه سرپرست برای سازمان ورزش

فارس | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 19 اسفند 1397 - 10:07
عضو شورای شهر تهران نسبت به انتصاب سرپرست جدید سازمان ورزش شهرداری انتقاد کرد و گفت: به شهردار تذکر می‌دهم و در صورت عدم توجه نسبت به صلاحیت خود ایشان در صحن شورا تصمیم‌گیری می‌کنیم.
تهران،تذكر،سرپرست،ورزش

عضو شورای شهر تهران نسبت به انتصاب سرپرست جدید سازمان ورزش شهرداری انتقاد کرد و گفت: به شهردار تذکر می‌دهم و در صورت عدم توجه نسبت به صلاحیت خود ایشان در صحن شورا تصمیم‌گیری می‌کنیم.
به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس، حجت نظری در جلسه علنی امروز شورای شهر در تذکر پیش از دستور به خود، گفت: مطلع شدیم شهرداری طی حکمی سرپرستی برای سازمان ورزش شهرداری تهران انتخاب کرده است.
وی ادامه داد: متأسفانه در کمتر از یک سال گذشته شهرداری سه سرپرست برای سازمان ورزش انتخاب کرده است و این نشان از بی‌ثباتی است.
نظری با بیان اینکه دو سرپرست در زمان حناچی شهردار فعلی تهران انتخاب شده است گفت: در طی 4 ماه گذشته این امر رخ داده و این نشان از بی‌تدبیری دارد.
عضو شورای شهر تهران گفت: سرپرست جدید سنخیتی با سازمان ورزش ندارد و در مورد انتصابات به شهردار تهران تذکر می‌دهم و در صورت عدم توجه نسبت به صلاحیت خود ایشان در صحن شورا تصمیم‌گیری می‌‌کنیم.
محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران خطاب به حجت نظری گفت: تذکر قبلی را هم دیر دادید فکر کنم گم شده است.
این تذکر خود را لطفاً زودتر بدهید.
انتهای پیام/