خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گفتگوی تلفنی غنی و ماکرون با موضوع صلح افغانستان

مهر | بین‌الملل | شنبه، 08 شهریور 1399 - 14:02
ارگ ریاست جمهوری افغانستان از مکالمه تلفنی اشرف غنی رئیس جمهور این کشور و امانوئل ماکرون همتای فرانسوی وی خبر داد.
صلح،جمهور،افغانستان،ارگ،تلفني

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جمهور؛ دفتر مطبوعاتی ارگ ریاست جمهوری افغانستان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که اشرف غنی رئیس جمهور این کشور و امانوئل ماکرون همتای فرانسوی وی تلفنی با یکدیگر گفتگو کرده اند.
به گفته ارگ، در این مکالمه تلفنی، رؤسای جمهور دو کشور در مورد گسترش همکاری‌ها، مذاکرات صلح و ادامه کمک‌های فرانسه به افغانستان، بحث و تبادل نظر کردند.
ظاهراً ماکرون که این روزها علاقه زیادی به مداخله در مسائل آسیای غربی و خاورمیانه پیدا کرده، فقط به آنچه که در لبنان می‌گذرد علاقمند نیست بلکه به دنبال اعمال نفوذ در مذاکرات صلح افغانستان نیز هست.
او به غنی گفته کابل تمام تعهدات خود را در قبال روند صلح عملی کرده و اکنون نوبت طالبان است که با اعلام آتش بس، به تعهداتش وفا کند.
روند آزادی زندانیان طالبان-کابل نیز از محورهای گفتگوی طرفین بوده است.