خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز توزیع 2 هزار بسته معیشتی از محل درآمد موقوفات در مراغه

فارس | استان‌ها | شنبه، 08 شهریور 1399 - 10:23
رئیس اوقاف و امورخیریه مراغه گفت: توزیع 2 هزار بسته معیشتی از محل درآمد موقوفات در مراغه آغاز شد.
مراغه،بسته،موقوفات،معيشتي،خانواده،كرونا

رئیس اوقاف و امورخیریه مراغه گفت: توزیع 2 هزار بسته معیشتی از محل درآمد موقوفات در مراغه آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از مراغه، حجت الاسلام فریدون مطهری امروز در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: با هدف حمایت از خانواده های آسیب دیده از کرونا بخشی از اطعام و احسان موقوفات مراغه برای تهیه بسته های معیشتی اختصاص یافته است.
وی افزود: این بسته ها با مشارکت اداره اوقاف و هیات امنای 20 مسجد تامین و در همان محله بین خانواده های آسیب دیده و نیازمند توزیع می شود.
مطهری اضافه کرد: برای تامین هر یک از این بسته ها شامل برنج، روغن مایع، ماکارونی، گوشت مرغ بیش از 200 هزار تومان هزینه شده است.
رئیس اوقاف و امور خیزیه مراغه گفت: همزمان با ماه مباره رمضان 750 بسته معیشتی و عید سعید غدیرخم نیز 3 تن برنج بین از محل درآمد موقوفات خانواده های نیازمند توزیع شده است.
مطهری ادامه داد: در مراغه 32 مسجد دارای موقوفه برای اطعام و احسان آیین های عزاداری محرم هستند.
وی گفت: امسال به خاطر شیوع کرونا درآمد موقوفات بیشتر مساجد در کنار اطعام و احسان حسینی صرف تامین بسته های معیشتی برای خانواده های آسیب دیده از کرونا و نیازمندان شده است.
انتهای پیام/60007