سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آموزش و پرورش پاسخگوی نیازهای فکری کودکان و نوجوانان باشد

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 08 شهریور 1399 - 08:44
یک استاد حوزه و دانشگاه گفت: امروز آموزش و پرورش نیاز به اتاق‌های فکری دارد تا پاسخگوی نیازهای فکری کودکان و نوجوانان باشد.
سند،پرورش،آموزش،تربيت،تحول،ديني،اشاره،بنيادين،فكري،تعليم،تحقق

ایسنا/لرستان یک استاد حوزه و دانشگاه گفت: امروز آموزش و پرورش نیاز به اتاق‌های فکری دارد تا پاسخگوی نیازهای فکری کودکان و نوجوانان باشد.
حجت‌الاسلام اصغر حیات‌الغیب در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: سند تحول بنیادین در نگاه اول، انبوهی ازمفاهیم ارزشی است و بدلیل داشتن مستندات نظری قابل اتکا، نمی تواند به لحاظ محتوایی دارای اشکالات زیادی باشد.
وی با اشاره به این‌که اصولاً مفاهیم انتزاعی، ماهیت فرازمانی وفرامکانی دارند، عنوان کرد: درتعلیم وتربیت نیزمفاهیم انتزاعی، قابلیت تعبیر و تفسیرهای متفاوت راخواهند داشت.
حیات‌الغیب افزود: مهم آن است که این تعبیرات پاسخی مناسب به اهداف کانونی تعلیم وتربیت اسلامی واهداف کلان سند بدهد و در راستای چشم‌انداز نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی در افق ١٤٠٤ باشد.
این دانش آموخته علوم تربیتی با اشاره به این‌که شورای عالی انقلاب فرهنگی، وظیفه ارزیابی و نظارت راهبردی برفرآیند تحول بنیادین نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی رانیزعهده دار است، تصریح کرد: این مهم باید ازاولین قدم‌های اجرایی تحقق سند، بویژه در تدوین زیرنظام‌ها، بدقت و بدرستی صورت گیرد.
وی با اشاره به این‌که زیرنظام‌ها راهکار عملیاتی کردن سند و تحقق آن را معین می‌کنند، عنوان کرد: این مهم نیازمند پیش‌بینی مکانیزم‌های مؤٍثر نظارتی است به نحوی که قادر باشد بر تحقق آن براساس زمانبندی معین شده نظارت کرده و سهم هر سال از پیشرفت را درتحقق سند تحول بنیادین پیش‌بینی و متعاقب آن ارزیابی و قضاوت کند.
حیات‌الغیب با اشاره به این‌که در آموزش و پرورش به سند تحول متکی هستیم، افزود: تربیت دینی در محوریت سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش قرار دارد و ساحت‌های چندگانه در این سند برای تربیت دینی و در نهایت امر رسیدن به کمال مطلوب و مراتبی از حیات طیبه است.
این مدرس دانشگاه عنوان کرد: در تربیت دینی نیازمند علما و روحانیت هستیم این در حالی‌است که فعالیت‌هایی که در ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش وجود دارد به‌دنبال جریان‌سازی تبلیغی مؤثر در تربیت دینی دانش‌آموزان است.
حیات‌الغیب با اشاره به این‌که امروز آموزش و پرورش نیاز به اتاق‌های فکری دارد تا پاسخگوی نیازهای فکری کودکان و نوجوانان باشد، تصریح کرد: امروز شبهات دینی، آسیب‌های اجتماعی و مسائل مربوط به جوانان در آموزش و پرورش شناسایی می‌شود که از آن جمله مسائل بلوغ دختران و پسران است که در ستاد همکاری حوزه و آموزش و پرورش باید به آن پاسخ داده شود.
انتهای پیام