خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افتتاح 25 طرح‌ حوزه آی‌سی‌تی به مناسبت هفته دولت

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 07 شهریور 1399 - 12:56
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس گفت: در راستای تامین و ارتقای زیرساخت‌های ارتباطی، ۲۵ طرح ارتباطی به ارزش این طرح‌ها بالغ بر ۲۴۹ میلیارد تومان به مناسبت هفته دولت در فارس آماده افتتاح است.
فارس،اطلاعات،ارتباطات،فناوري،دولت،حوزه،زيرساخت،آماده،استان،ت ...

ایسنا/فارس مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس گفت: در راستای تامین و ارتقای زیرساخت‌های ارتباطی، ۲۵ طرح ارتباطی به ارزش این طرح‌ها بالغ بر ۲۴۹ میلیارد تومان به مناسبت هفته دولت در فارس آماده افتتاح است.
مهرداد سهرابی در گفت و گو با ایسنا، ضمن طرح این ادعا که فارس رتبه چهارم به لحاظ سرمایه گذاری در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را در کشور دارد، گفت: البته پیشرفت کشور در حوزه ICT طی هفت سال دولت تدبیر و امید با گذشته قابل قیاس نیست.
او با بیان اینکه توجه ویژه دولت به این بخش و پیوند صنایع مختلف با حوزه فناوری اطلاعات موجب رشد و رونق تولید در سایر صنایع به واسطه ایجاد زیرساخت های لازم برای آنها شده است، افزود: در فارس نیز با اقدامات انجام شده توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، شاهد کاهش شکاف دیجیتالی بین شهرها و نقاط روستایی استان هستیم و مردم در دورترین نقاط استان به شبکه ملی اطلاعات و خدمات دولت دسترسی دارند و این خدمات علاوه بر تحقق عدالت ارتباطی، زمینه رفاه و آسایش مردم را فراهم کرده است.
سهرابی طرح‌های آماده بهره برداری به مناسبت هفته دولت در فارس را در حوزه اپراتورهای تلفن همراه، خدمات شرکت مخابرات ایران، توسعه شبکه فیبرنوری، مرکز تلفن کم حجم پرظرفیت، ترانسمیشن و طرح‌های زیرساختی ارتباطات و فناوری اطلاعات دانست.
وی گفت: طرح‌های شرکت ارتباطات زیرساخت فارس نیز که برای افتتاح در هفته دولت آماده شده، شامل توسعه و تکمیل زیرساخت برق به ظرفیت ۱۵ هزار و ۳۶۰ کیلو وات برای تامین برق طرح ها، افزایش ۲۵ درصد توسعه شبکه دیتای بین الملل و توسعه و تکمیل زیرساخت برق به ظرفیت ۱۴ کیلو وات است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس با اشاره به اینکه طرح هایی در حوزه پژوهشگاه فضایی ایران نیز در فارس آماده بهره‌برداری شده است، گفت: این طرح‌ها شامل طراحی و ساخت نمونه های باتری لیتیوم یون فضایی، بسته باتری با سیستم مدیریت ماهواره با الزامات کاملا فضایی، طراحی و ساخت سامانه هوا پایه بهینه شده با قابلیت استخراج برخط تصاویر، طراحی و ساخت حسگر خورشیدی و بستر تست و صحه سنجی است.
انتهای پیام