سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازدید پخش زنده هیئت‌های عزاداری در همراه اول رکورد زد

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | جمعه، 07 شهریور 1399 - 11:38
اپراتور همراه اول امسال پابه پای عزاداران حسینی در حرکت است و با ۵ میلیون بازدیدکننده از پخش زنده هیئت‌های عزاداری رکورد زد.
همراه،اعلامي،عزاداران،اپراتور

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، اپراتور همراه اول امسال پابه پای عزاداران حسینی با به کارگیری همه ابزار‌های موجود را به جهت رفاه حال عزاداران حسینی در حال حرکت است و تمام ظرفیت‌های خودش را به کار گرفته است.
طبق آمار اعلامی، همراه اول به عنوان یکی از سهامداران اصلی اپلیکیشن «روبیکا»، طی همکاری با «عقیق» نسبت به پخش زنده هیئت‌های کوچک و بزرگ با ترافیک رایگان همراه اول، بر روی این پلتفرم اقدام کرد.
بر اساس آمار اعلامی تا روز ششم محرم مجموعا حدود ۵میلیون بازدید از پخش زنده هیئت‎ها وجود داشته که به نوعی رکورد محسوب می‌شود.
توزیع ماسک نیز از بعد مسئولیت اجتماعی کار بزرگ دیگر همراه اول بود که نشان از رویکرد متفاوت مدیریت جدید این اپراتور دارد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/