خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 27 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار ارتش چین به آمریکا درباره خطر درگیری نظامی در دریای جنوبی

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 07 شهریور 1399 - 11:27
پکن از واشنگتن خواست نیرو‌ها و سربازان خود را در دریای جنوبی مهار کند تا از بروز حوادث جلوگیری شود.
چين،ارتش،سرزميني،آزاديبخش،دريايي

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، یک مقام ارتش چین از آمریکا خواست اقدامات تحریک آمیز را متوقف، عملیات دریایی و هوایی را مدیریت و سربازان خود را در منطقه مهار کند تا از بروز حوادث جلوگیری شود.
سخنگوی فرماندهی جنوب ارتش آزادیبخش خلق چین نسبت به وقوع حوادث احتمالی نظامی بین چین و ایالات متحده در دریای جنوبی هشدار داد و از آمریکا خواست به بهانه «آزادی ناوبری» وارد آب‌های سرزمینی آن کشور نشود.
سرهنگ «لی هوامین» می‌گوید ارتش آزادیبخش خلق چین (PLA) روز پنجشنبه یک ناو جنگی آمریکایی را در آب‌های سرزمینی چین در جزایر شیشا واقع در دریای جنوبی بیرون کرده است.
او گفت: ارتش چین برای اخراج ناوشکن آمریکایی «یواس اس موستین» (USS Mustin) که بدون اجازه وارد آب‌های سرزمینی چین شده بود نیروی دریایی و هوایی اعزام کرد.
انتهای پیام/