سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعمال محدودیت در عزاداری ماه محرم برای حفظ سلامتی مردم شادگان است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 06 شهریور 1399 - 21:20
شادگان- سرپرست فرمانداری شادگان گفت: هدف از اعمال محدودیت در شکل و مکان برگزاری عزاداری در ماه محرم در خیابان امام خمینی (ره) شهرستان شادگان، حفظ سلامت مردم است.
عزاداري،كرونا،شادگان،صبري،محرم،معابر

امید صبری پور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: عزاداری‌ها فقط در دو ساعت از ساعت ۹ شب تا ۱۱ شب و با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در محل‌های هیئت‌ها و به صورت ثابت، مجاز به فعالیت هستند.
وی افزود: در حال حاضر وضعیت شیوع کرونا در کشور و استان حاد و رو به افزایش است و برای کنترل این بیماری باید از اجتماعات پرهیز شود.
سرپرست فرمانداری شادگان بیان کرد: عزاداری در شهرستان شادگان که در سال‌های گذشته با حضور دستجات محلات و به صورت حرکت در سطح معابر انجام می‌گرفت، امسال به این شیوه برگزار نخواهد شد.
وی تصریح کرد: ستاد مقابله با کرونا مخالف برگزاری عزاداری محرم نبوده و مردم با رعایت فاصله اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی در فضای باز، ثابت و بدون حرکت در معابر سطح شهر و با تعداد اندک می‌توانند این مراسم را برگزار کنند.
صبری پور در پایان تأکید کرد: توزیع پخش نذورات چای و قهوه غیربهداشتی در مراسم عزاداری ماه محرم ممنوع است.