خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پلمب 53 حلقه چاه غیرمجاز در سیستان و بلوچستان

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 19 اسفند 1397 - 08:51
‌دادستان عمومی و انقلاب زاهدان گفت از پلمب 53 حلقه چاه غیرمجاز در سیستان و بلوچستان خبر داد.
اراضي،منابع،ملي،تصرف،طبيعي

‌دادستان عمومی و انقلاب زاهدان گفت از پلمب 53 حلقه چاه غیرمجاز در سیستان و بلوچستان خبر داد.
‌به گزارش ایسنا-‌ حجت الاسلام علی موحدی راد در نشست شورای حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی استان افزود: همه دستگاه‌های متولی از جمله منابع طبیعی‌، جهاد کشاورزی‌، راه و شهرسازی مراقبت کنند در ایام تعطیلات نوروز تصرفی صورت نگیرد و با هرگونه تصرف غیر قانونی بر روی اراضی ملی و حفر چاه غیرمجاز برخورد کرده یا نسبت به ممانعت یا رفع تصرف اقدام کنند.
وی همچنین از رفع تصرف 2847 هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در سیستان و بلوچستان طی سالجاری خبر داد.
حجت الاسلام موحدی راد افزود: در سال 97 بیش از 98 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی در حوزه راه و شهرسازی به ارزش ریالی 410 میلیارد ریال و 2749 هکتار از اراضی ملی در حوزه منابع طبیعی به ارزش ریالی 786 میلیارد ریال رفع تصرف گردیدکه مجموعا 2847 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی رفع تصرف شد .
انتهای پیام