ساماندهی نذورات مردمی با طرح اطعام حسینی در اسفراین
بجنورد- مدیر کمیته امداد امام خمینی اسفراین گفت: ۷ آشپزخانه با عنوان آشپزخانههای اطعام حسینی به منظور پخت غذای گرم و توزیع در بین خانوادههای نیازمند و زیر پوشش اسفراین راه اندازی شده است.

محمد پسندیده در گفتگو با مهر اظهار کرد: آشپزخانه با عنوان آشپزخانههای اطعام حسینی به منظور پخت و پز غذای گرم و توزیع در بین خانوادههای نیازمند و زیر پوشش اسفراین راه اندازی شده است.
رئیس کمیته امداد اسفراین ادامه داد: این آشپزخانهها با کمک خیران، نیکوکاران و مردم اسفراین از اولین روز ماه محرم کار خود را آغاز و حدود ۱۲ هزار و ۵۰۰ وعده غذا در این ۷ آشپزخانه با هماهنگی و مشارکت مساجد و هیئتها پخت و توزیع شده است.
وی افزود: با نزدیک شدن به روزهای عاشورا و تاسوعای حسینی به تعداد آشپزخانههای اطعام حسینی و پخت و پز وعدههای غذای گرم قطعاً به تعداد بیشتری خواهد رسید.
پسندیده در ادامه اشارهای به طرح احسان حسینی در رابطه با تهیه سبدهای حمایتی برای خانوادههای نیازمند داشت و گفت: مردم نوع دوست اسفراینی میتوانند کمکها و نذورات خود را به دفاتر کمیته امداد در شهرستانها تحویل دهند تا بتوانیم در این ایام کمکها و نذورات را در قالب سبدهای حمایتی تقدیم خانوادههای زیرپوشش کنیم.
وی در پایان به طرح ایران همدل اشاره کرد و گفت: بر اساس این طرح که در قالب مرحله دوم رزمایش ایران همدل و کمک مومنانه صورت گرفت هدف ما اهدای سبد کالای معیشتی به ۴ هزار و ۶۱۲ خانوار مددجو و نیازمند در سطح اسفراین بود که به کمک همکارانمان در سطح اسفراین در دو بخش شهری و روستایی انجام گرفت.