خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عزاداری مشترک هیأت‌ها و امامزاده محله قلهک در تاسوعا و عاشورا

فارس | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 06 شهریور 1399 - 14:54
مراسم عزاداری روز تاسوعا و عاشورای حسینی امسال در محله قلهک تهران با مشارکت امامزاده اسماعیل (ع) و هیأت‌ و مساجد محله زرگنده با نوای عبدالرضا هلالی برگزار می‌شود.
مراسم،زرگنده،قلهك،امامزاده،عزاداري،محله

مراسم عزاداری روز تاسوعا و عاشورای حسینی امسال در محله قلهک تهران با مشارکت امامزاده اسماعیل (ع) و هیأت‌ و مساجد محله زرگنده با نوای عبدالرضا هلالی برگزار می‌شود.
به گزارش خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، مراسم عزاداری امام حسین (ع) امسال به دلیل شیوع کرونا در محله‌های قلهک، زرگنده و شهیدآباد امسال در روز تاسوعا و عاشورای حسینی به صورت مشترک برگزار می‌شود.
بر همین اساس، هیأت‌های عزاداری، مساجد و امامزاده محله زرگنده تهران مراسم تاسوعای حسینی را به صورت مشترک شنبه ۸ شهریور بعد از نماز ظهر و عصر در امامزاده اسماعیل (ع) برگزار می‌کنند.
در این مراسم پس از قرائت زیارت عاشورا، صیاف‌زاده قاری کشورمان به تلاوت آیاتی از کلام الله مجید می‌پردازد و مداحان این مراسم نیز عبدالرضا هلالی و یوسف زاهدی خواهند بود.
همچنین در روز عاشورا این مراسم با نوی عبدالرضا هلالی یکشنبه ۹ شهریور در مقابل مسجد جامع قلهک برپا می‌شود.
به گزارش فارس، برخی از امامزاده‌های استان تهران امسال بری جلوگیری از تجمعات برنامه عزاداری ظهر تاسوعا و عاشورا را لغو کرده‌اند، اما امامزاده اسماعیل (ع) در محله قلهک و خیابان زرگنده امسال با مشارکت هیأت‌ها ومساجد و با رعایت نکات بهداشتی این مراسم را برگزار می‌کند.
انتهای پیام/