خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تدوین یک اطلس خوشمزه در کرمانشاه

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 06 شهریور 1399 - 12:11
اطلس «خوراک بومی» کرمانشاه با همکاری سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری کرمانشاه و حوزه هنری استان تدوین می شود.
كرمانشاه،خوراك،بومي،غذاهاي،درخشي،غذاها،اطلس

ایسنا/کرمانشاه اطلس «خوراک بومی» کرمانشاه با همکاری سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری کرمانشاه و حوزه هنری استان تدوین می شود.
ایمان درخشی رییس اداره گردشگری شهرداری کرمانشاه در گفت و گو با ایسنا با اشاره به پیگیری‌ها برای تبدیل کرمانشاه به شهر خلاق خوراک، گفت: در همین راستا تدوین اطلس خوراک بومی کرمانشاه در دستور کار قرار گرفته است.
درخشی از همکاری حوزه هنری در اجرای این طرح خبر داد وافزود: شناسایی خوراک های بومی کرمانشاه ظرفیت خوبی برای معرفی کرمانشاه به عنوان شهر خلاق خوراک خواهد بود.
این مسئول یادآور شد: برای شناسایی این خوراک‌ها، سراغ آشپزها و سرآشپزهای قدیمی و افراد مرتبط با حوزه خوراک رفته ایم تا بتوانیم اطلس کاملی از خوراک های بومی کرمانشاه تهیه کنیم.
وی با اشاره به شناسایی 80 غذای بومی تاکنون، گفت: با توجه به پیگیری‌های ابتدایی مشخص شد بسیاری غذاهای بومی و محلی وجود دارد که عملا ما از آن بی خبریم و بسیاری از این غذاها امروزه منسوخ شده‌اند و با این کار می‌توان این غذاهای بومی قدیمی را هم احیا کرد.
درخشی به کوهستانی بودن استان کرمانشاه اشاره کرد وافزود: همین امر موجب شده تا کرمانشاه تنوع بالایی در گیاهان خودرو، انواع میوه جات و محصولات کشاورزی و...
داشته باشد و همین امر زمینه ساز تنوع غذاهای بومی و محلی در این منطقه شده است.
رییس اداره گردشگری شهرداری کرمانشاه با بیان اینکه برخی غذاهای تهیه شده از برخی گیاهان خودرو ویژه کرمانشاه است، گفت: از جمله این غذاها "خورش ریواس" است و نمونه این غذاها در کرمانشاه بسیار است که غذای مخصوص این خطه هستند و همه اینها ظرفیت خوبی برای تبدیل شده کرمانشاه به شهر خلاق خوراک ایجاد کرده است.
انتهای پیام