خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایجاد شهرک سینمایی در کرمان با کمک سرمایه گذاران متخصص

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 06 شهریور 1399 - 12:11
استاندار کرمان گفت: دنبال این هستیم با کمک سرمایه گذاران متخصص و علاقمندان این حوزه، شهرک سینمایی در کرمان ایجاد کنیم و در این زمینه دو نقطه بررسی شده و مناسب است و احداث این شهرک می تواند به تهیه فیلم و سریال ها در استان سرعت بدهد.
كرمان،سريال،شهرك،ويژگي،كمك،استان،فدائي،شهيد

ایسنا/کرمان استاندار کرمان گفت: دنبال این هستیم با کمک سرمایه گذاران متخصص و علاقمندان این حوزه، شهرک سینمایی در کرمان ایجاد کنیم و در این زمینه دو نقطه بررسی شده و مناسب است و احداث این شهرک می تواند به تهیه فیلم و سریال ها در استان سرعت بدهد.
دکتر"محمدجواد فدائی" امروز ششم شهریورماه در مراسم آغاز پیش تولید سریال "راز ناتمام" ویژه شهید محمدجواد باهنر در کرمان اظهار کرد: این سریال چند ویژگی ارزشمند و مهم دارد که به دلیل این ویژگی ها باید حمایت و کمک کنیم تا به نتیجه برسد و نخستین ویژگی معرفی یک الگوی رفتاری است.
وی افزود: شیوه زندگی و منش شهید باهنر می تواند الگو و سرمشق برای نسل جوان و همه ما باشد و اصولا در علم تربیت و به ویژه در تعالیم قرآنی به اینکه انسان ها الگو و سرمشقی برای زندگی خود داشته باشند، توصیه شده است.
فدائی تصریح کرد: اگر دستوری به انسان ها داده می شود، باید برای انجام کار نمونه ای نداشته باشد، نمی تواند به خوبی انجام دهد.
استاندار کرمان با اشاره به اینکه تکریم و بزرگداشت شهید خیلی خوب است، تصرح کرد: حفظ تاریخ ویژگی دوم ساخت این سریال است و استان کرمان یک استان فرهنگی است و این تاریخ باید حفظ شود.
وی اظهار کرد: با ساخت سریال "راز ناتمام" به ارتقاء هنر کمک می کنیم زیرا یک تجربه جدید است و صنعت هنر و نمایش توسعه داده می شود و کرمان در زمینه سابقه دارد و نخستین سینمای کشور در کرمان بوده است.
فدائی تصریح کرد: دنبال این هستیم با کمک سرمایه گذاران متخصص و علاقمندان این حوزه، شهرک سینمایی در کرمان ایجاد کنیم و در این زمینه دو نقطه بررسی شده و مناسب است و احداث این شهرک می تواند به تهیه فیلم و سریال ها در استان سرعت بدهد.
انتهای پیام