خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش 49 درصدی تردد در محورهای شمالی کشور نسبت به روزهای گذشته

تسنیم | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 06 شهریور 1399 - 12:10
جانشین رئیس پلیس راه راهور گفت: تردد وسایل‌نقلیه در محورهای شمالی کشور شامل هراز، چالوس، فیروزکوه و تهران ـ قزوین در دو روز گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل 40 درصد و نسبت به روزهای گذشته 49 درصد افزایش داشته است.
پل،محورهاي،محور،ترافيك،گذشته،پرحجم،آزادراه

سرهنگ ایوب شرافتی در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی باشگاه خبرنگاران پویا؛ درباره آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور اظهار کرد: هم‌اکنون ترافیک در مسیر جنوب به شمال محور کرج ـ چالوس محدوده‌های شهرستانک، نساء، تونل کندوان، پل زنگوله نیمه‌سنگین اما در طول محور پرحجم و روان است.
جانشین رئیس پلیس راه راهور افزود: ترافیک در مسیر جنوب به شمال محور هراز محدوده سه‌راهی چلاو تا تونل شماره یک سنگین اما طول محور پرحجم و روان است.
این مقام انتظامی از ترافیک پرحجم در مسیر جنوب به شمال فیروزکوه خبر داد و تصریح کرد: ترافیک در آزادراه قزوین به رشت، ورودی شهرهای منجیل و رودبار نیمه‌سنگین و در طول محور مقطعی پرحجم اما روان است.
به گفته وی، ترافیک در آزادراه تهران ـ کرج از پل کلاک تا پل فردیس، در آزادراه کرج ـ قزوین از پل فردیس تا پل حصارک و در آزادراه قزوین ـ کرج از پل استاندارد تا پل فردیس نیمه‌سنگین است.
شرافتی، از جوی آرام و ترافیکی روان در سایر محورهای مواصلاتی کشور خبر داد و با اشاره به افزایش قابل‌توجه تردد در محورهای شمالی در دو روز گذشته، خاطرنشان کرد: تردد وسایل‌نقلیه در محورهای برون‌شهری در روز چهارم شهریور 17 درصد و در روز پنجم شهریور هشت درصد کاهش، نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشت.
جانشین رئیس پلیس راه راهور بیان کرد: همچنین تردد وسایل‌نقلیه در محورهای شمالی کشور شامل هراز، چالوس، فیروزکوه و تهران ـ قزوین در دو روز گذشته (چهار و پنج شهریور 99) نسبت به مدت مشابه سال گذشته 40 درصد و نسبت به روزهای گذشته 49 درصد افزایش داشته است.
انتهای پیام/