خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آماده باش نیروهای حفاظت منابع طبیعی استان تهران در تاسوعا وعاشورا

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 06 شهریور 1399 - 11:36
تهران- فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی استان تهران از آماده باش نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی استان در تاسوعا و عاشورای حسینی خبر داد.
طبيعي،منابع،حفاظت،ملي،يگان،اسدي،ايام،آتش

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی اسدی صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) اظهار داشت: با توجه به فرارسیدن ایام تاسوعا و عاشورای حسینی و تعطیلات پیش رو، نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی استان برای پیشگیری از هرگونه تخلف و تصرف به اراضی ملی و مقابله با آتش سوزی‌های احتمالی در عرصه‌های منابع طبیعی در آماده باش کامل هستند.
اسدی افزود: موضوع حفاظت از عرصه‌های ملی که جز وظایف اصلی مجموعه منابع طبیعی است تعطیل بردار نیست و در طول سال به ویژه در ایام تعطیلات با جدیت انجام می‌شود.
وی ادامه داد: نیروهای منابع طبیعی هم در سطح ادارات شهرستان‌ها و هم در ستاد اداره کل به صورت شبانه روزی در آماده باش هستند و تیم‌های گشت و مراقبت به طور منظم اراضی ملی را مورد رصد قرار می‌دهند.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی استان تهران تأکید کرد: منابع طبیعی ثروت عمومی و ملی بوده و به همه مردم تعلق دارد لذا توصیه می‌شود همه آحاد مردم در راستای حفظ و صیانت از این منابع خدادادی کوشا باشند.
اسدی از عموم مردم و گردشگران درخواست کرد: هنگام حضور در عرصه‌های طبیعی ضمن رعایت نکات ایمنی از روشن کردن آتش خودداری کرده و در صورت تخریب، تصرف و آتش سوزی‌های احتمالی مراتب را فوراً از طریق سامانه ۱۵۰۴ به یگان حفاظت منابع طبیعی اطلاع دهند.