خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شرکت‌های آمریکایی در عراق پول‌های کشور را به باد می‌دهند

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 06 شهریور 1399 - 10:20
عضو ائتلاف الفتح عراق اعلام کرد که آمریکا در حمایت از اقتصاد عراق جدی نیست.
عراق،الكعبي،اقدامي،آمريكايي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، «حسن شاکر الکعبی» عضو ائتلاف الفتح عراق اعلام کرد که آمریکا در حمایت از اقتصاد عراق جدی نیست.
وی بیان کرد: تمام شرکت های آمریکایی که وارد عراق شده اند تا پروژه های مختلف را در این کشور عملی کنند، هیچ دستاوردی نداشته اند و به تعهدات خود به ویژه در بخش برق عمل نکرده اند.
الکعبی بیان کرد: عراق با آمریکا در طول سالهای گذشته توافقنامه هایی امضا کرده اما عملا هیچ اقدامی در این خصوص صورت نگرفته است.
وی اضافه کرد: حتی یادداشت تفاهمی که مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق به تازگی در آمریکا امضا کرده تنها جنبه تبلیغاتی و رسانه ای داشته است.
آمریکایی ها از سال ۲۰۰۳ تاکنون چه اقدامی برای حمایت از اقتصاد عراق انجام داده اند؟
الکعبی ادامه داد: بسیاری از پول های عراقی به باد رفت و اقدامی از سوی شرکت های آمریکایی در عراق انجام نشد.