خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشکلات با تکیه بر امکانات و نیروی انسانی داخلی برطرف می‌شوند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 06 شهریور 1399 - 09:46
قزوین- امام جمعه قزوین گفت: علی رقم تحریم و محدودیت‌ها، مردم بسیار امیدوار هستند و الحمدالله به مرحله‌ای رسیده‌ایم که به امکانات و نیروی انسانی داخلی تکیه کنیم تا مشکلات برطرف شوند.
قزوين،اسلامي،قرار،كشور،خدمتگزاران،تسليت،جديت،همدلي،ايمان،ايا ...

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی صبح پنجشنبه در دیدار هدایت‌الله جمالی‌پور استاندار و معاونان استانداری قزوین که به مناسبت هفته دولت برگزار شد، با تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) اظهار کرد: امسال در هفته دولت برخی از پروژه‌هایی که در قزوین به بهره‌برداری رسیده‌اند، در راستای دغدغه‌های رهبری هستند و در رشد و توسعه اقتصادی و اشتغالزایی استان بسیار مؤثر خواهند بود و این موضوع بسیار شوق انگیز است.
امام جمعه قزوین افزود: اگر در چرخش نظام مقدس جمهوری اسلامی خللی ایجاد شود، کارآمدی همه بخش‌ها دچار آسیب می‌شود و مشکل پیدا می‌کند و برای جلوگیری از این مشکل لازم است جهت‌ها و مسیرهایی که رهبری نشان داده‌اند را با جدیت رصد و دنبال کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین بیان کرد: صداقت، راستی، ایمان، دلسوزی و حرکت در مسیر آرمان‌های حسینی (ع) با جدیت در نظام اسلامی می‌باید محور عملکرد مسئولان قرار گیرد و عدالتی که در اسلام بسیار بر آن تأکید شده است، بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
وی اضافه کرد: پیش از انقلاب اسلامی شرایطی را تجربه کرده‌ایم که کشور زیر سلطه بیگانگان بود و اعتراضات مردم به شرایط و اوضاع بد آن زمان، بسیار سریع و بد خاموش می‌شد و جامعه در رعب و وحشت بود اما امروز اوضاع به گونه‌ای رشد یافته است که امنیت کشورهای دیگر را نیز تأمین می‌کنیم و برای رفع مشکلات آنها اقدام عملی انجام می‌دهیم.
وی عنوان کرد: علی رقم تحریم و محدودیت‌ها، مردم بسیار امیدوار هستند و الحمدالله به مرحله‌ای رسیده‌ایم که به امکانات و نیروی انسانی داخلی تکیه کنیم تا مشکلات برطرف شوند.
هدایت‌الله جمالی‌پور هم در ابتدای این دیدار با تسلیت ایام شهادت امام حسین (ع) اظهار کرد: از حمایت‌ها و همراهی‌هایی که در مسیر همه خدمتگزاران انجام می‌دهید، قدردانی می‌کنیم و ایمان داریم ساختن کشور بدون همراهی و همدلی اتفاق نمی‌افتد.
وی تصریح کرد: اگر قرار است کاری انجام شود، نیاز به همه آحاد ملت و خدمتگزاران است و برای اینکه همه دور هم جمع شوند، نیاز به همدلی داریم تا به منافع ملی دست یابیم و از این شرایط سخت اقتصادی عبور کنیم و دسیسه‌های کشور را پشت سر بگذاریم.