خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش تدریجی دمای هوای تهران تا سه روز آینده

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 05 شهریور 1399 - 21:42
کارشناس هواشناسی گفت: طی ۳ روز آینده شاهد افزایش تدریجی دمای هوای تهران خواهیم بود به طوری که دمای هوا از ۳۱ درجه به ۳۵ درجه می‌رسد.
روز،وزش،درجه،شرق،هواشناسي،دماي،بلوچستان،سيستان،باد

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
احمدی کارشناس هواشناسی در گفت و گو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه برای فردا در جنوب شرق کشور از جمله کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و جنوب شرق فارس ، رگبار باران و رعد و برق و همچنین وزش باد شدید پیش بینی می‌شود افزود: برای تمامی این مناطق هشدار آبگرفتگی معابر صادر شده است و احتمال وقوع گرد و خاک وجود دارد.
او ادامه داد: از روز جمعه و شنبه از شدت این بارش ها کاسته شده و در این مناطق شاهد بارش‌های پراکنده گاهی همراه با رعد و برق خواهیم بود.
این کارشناس هواشناسی تاکید کرد: در ارتفاعات شمال شرق کشور و سواحل دریای خزر بارش باران پیش بینی می‌شود و از روز شنبه این جو آرام خواهد شد.
احمدی توضیح داد: از ۵ روز آینده در شمال سیستان و بلوچستان و زابل شاهد گرد وخاک و وزش باد‌های شدید خواهیم بود.
او تاکید کرد: طی ۵ روز آینده به تدریج در تمامی شهر‌ها روند افزایشی دما را خواهیم داشت.
این کارشناس هواشناسی درباره وضعیت آب وهوای تهران هم گفت: در شهر تهران پدیده دمایی خاصی وجود ندار‌د و طی سه روز آینده شاهد افزایش تدریجی دما و وزش باد هستیم.
تا ۴ روز آینده شاهد افزایش دمای ۴ تا ۵ درجه خواهیم بود به طوری که دمای هوا از ۳۰ به ۳۵ درجه می‌رسد.
او ادامه داد: بیشینه و کمینه دما فردا در تهران ۳۰ و ۱۹ درجه خواهد بود.
مدیر پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی اضافه کرد: فردا اهواز با بیشینه دمای ۴۴ درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای ۸ درجه بالای صفر خنک‌ترین مرکز استان خواهد بود.
او تاکید کرد: رگبار، رعد و برق و وزش باد در برخی مناطق کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و فارس وجود دارد و در شرق کشور به ویژه شمال سیستان و بلوچستان وزش شدید باد و گرد و خاک پدیده غالب است.
احمدی تصریح کرد: مرکز و شرق خلیج فارس مواج است همچنین باید از تردد شناور‌های سبک و فعالیت‌های صیادی خودداری شود.
انتهای پیام/