«موجود آبی نه چندان کوچولو» خوش درخشید
تئاتر «موجود آبی نه چندان کوچولو» به نویسندگی و کارگردانی لیلی شایق بروجنی در بخش کودک جشنواره مجازی تئاتر افراد دچار معلولیت مناطق آفتاب و زاگرس، تندیس و دیپلم افتخار را دریافت کرد و در چند بخش دیگر نیز حائز رتبه شد.

ایسنا/اصفهان تئاتر «موجود آبی نه چندان کوچولو» به نویسندگی و کارگردانی لیلی شایق بروجنی در بخش کودک جشنواره مجازی تئاتر افراد دچار معلولیت مناطق آفتاب و زاگرس، تندیس و دیپلم افتخار را دریافت کرد و در چند بخش دیگر نیز حائز رتبه شد.
لیلی شایق، نویسنده و کارگردان این تئاتر با بیان اینکه «موجود آبی نه چندان کوچولو»، تلفیقی از پانتومیم و عروسکهای بونراکو و باتومی است، گفت: این تئاتر با همکاری تعدادی از بازیگرانی که معلولیت جسمی حرکتی و ناشنوا هستند، برای نخستین بار حدود سه سال پیش به مدت سه هفته در تالار هنر اصفهان به روی صحنه رفت که با استقبال بسیار خوبی مواجه شد.
وی ادامه داد: داستان «موجود آبی نه چندان کوچولو» روایتگر زندگی بچهای به نام تاتانی است که پدر و مادر او مترسک یک مزرعه هستند.
تاتانی همیشه در خانه تنها است و والدین او هم درگیریها و مشغلههای خودشان را دارند، به طوری که حتی هنگامی هم که در خانه هستند، توجه زیادی به تاتانی ندارند؛ پدر او معمولا مشغول تماشای اخبار و مطالعه روزنامه و مادرش هم بیشتر با تلفن همراه خود مشغول است؛ اما یک روز، موجودی فضایی که سفینۀ خود را گم کرده به خانه مترسکها پناه میبرد و در کمد منزل آنها پنهان میشود.
تاتانی این موجود فضایی را پیدا میکند و با او دوست میشود و چون میداند که پدر و مادرش با نگه داشتن آن موجود در منزل مخالفت میکنند، موضوع را از آنها مخفی کرده و هر بار دور از چشم آنها با موجود فضایی بازی و سپس او را در کمد پنهان میکند که در ادامه اتفاقات دیگری میافتد.
به گزارش ایسنا، این نویسنده و کارگردان افزود: تئاتر «موجود آبی نه چندان کوچولو» از تولیدات تالار هنر (وابسته به سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان) است و مرداد ماه امسال به صورت مجازی در جشنواره تئاتر افراد دچار معلولیت مناطق آفتاب و زاگرس شرکت کرد و توانست علاوه بر کسب تندیس جشنواره و دیپلم افتخار در چندین بخش نیز حائز رتبه شود.
وی خاطرنشان کرد: مهنوش ارشک (معلول ناشنوا)، سجاد مصنوعی (معلول ناشنوا)، محمد شفیعی (معلول جسمی حرکتی)، آیدا خردمند (بازیگر نقش اول کودک) و عروسکگردانی کتایون خسروی و زهره عباسی (معلولان جسمی حرکتی) بازیگران این تئاتر در جشنواره آفتاب و زاگرس هستند، که پس از داوری و اعلام نتایج، محمد شفیعی در بخش جسمی حرکتی حائز رتبه نخست بازیگری، سجاد مصنوعی در بخش ناشنوایان رتبه ویژه بازیگری، مهنوش ارشک در بخش ناشنوایان حائز رتبه دوم بازیگری، شعله قلیپور و حبیب اله شفیعی حائز رتبه دوم طراحی دکور شدند و حبیب الله شفیعی رتبه دوم عروسکسازی، پویا فرهنگ پژوه رتبه دوم آهنگسازی، مهناز اشراقی رتبه سوم طراحی لباس و راحله رضوی رتبه دوم طراحی پوستر و بروشور را از آن خود کردند.
شایق که خود نیز در این جشنواره موفق به کسب رتبههای دوم عروسکسازی و سوم نویسندگی و کارگردانی شده، گفت: در نخستین اجرای نمایش که در سال ۱۳۹۶ در تالار هنر اصفهان انجام شد، علی اصغر خانی بازیگر گروه بود که امسال با توجه به اینکه جشنواره به افراد معلول اختصاص داشت، محمد شفیعی بازیگر معلول جسمی حرکتی جایگزین وی شد.
انتهای پیام