خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمایل ایران به خرید تسلیحات ساخت روسیه

ایسنا | سیاسی | چهارشنبه، 05 شهریور 1399 - 13:34
معاون وزیر امور خارجه روسیه اظهاراتی را درباره تمایل ایران برای خرید تسلیحات ساخت روسیه پس از به پایان رسیدن تاریخ تحریم تسلیحاتی بیان کرد.
روسيه،تحريم،راي،تسليحاتي،تاريخ

معاون وزیر امور خارجه روسیه اظهاراتی را درباره تمایل ایران برای خرید تسلیحات ساخت روسیه پس از به پایان رسیدن تاریخ تحریم تسلیحاتی بیان کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری اردوپوینت، یوری بوریسف معاون وزیر امور خارجه روسیه در حاشیه فروم بین المللی ارتش در سال ۲۰۲۰ که به میزبانی روسیه برگزار شد، گفت که ایران "امیدواری زیادی" نسبت به خرید تسلیحات ساخت روسیه پس از به پایان رسیدن تاریخ تحریم تسلیحاتی دارد.
تاریخ تحریم تسلیحاتی ایران در ۱۸ اکتبر ۲۰۲۰ به پایان می رسد.
تلاش اخیر دولت آمریکا در راستای تصویب پیش نویس قطعنامه ای که خواستار تمدید این تحریم می شد، موفقیت آمیز نبود و این قطعنامه با کسب ۲ رای موافق، ۲ رای مخالف و ۱۱ رای ممتنع پس از رای گیری در شورای امنیت رد شد.
انتهای پیام