خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۸۵ هکتار از اراضی ملی در تاکستان رفع تصرف شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 05 شهریور 1399 - 11:48
قزوین- دادستان عمومی و انقلاب شهرستان تاکستان گفت: در سال جاری بیش از ۱۸۵ هکتار از اراضی ملی در منطقه تاکستان رفع تصرف شده است.
تصرف،اراضي،ملي،رفع،تاكستان

حسین رجبی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در نیمه اول سال جاری برای رفع تصرف اراضی ملی اقدام جدی شده است و توانسته ایم گام‌های خوبی در این زمینه برداریم.
وی بیان کرد: عملیات رفع تصرف اراضی ملی با جدیت ادامه دارد تا ضمن صیانت از بیت المال بتوانیم از سرمایه‌های کشور حفاظت کنیم.
رجبی یادآور شد: در نیمه اول سال جاری میزان بیش از ۱۸۵ هکتار از اراضی ملی در منطقه تاکستان رفع تصرف شده که ارزش آن بالغ بر ۳۷ میلیارد ریال است.
دادستان عمومی و انقلاب تاکستان تصریح کرد: اراضی مورد تصرف شناسایی شده در سال جاری هم بیش از ۱۲۰ هکتار است که به زودی رفع تصرف خواهد شد.
وی گفت: اراضی ملی بخشی از اموال عمومی و متعلق به همه مردم است لذا پدیده تصرف عدوانی اراضی ملی و منابع طبیعی با جدیت از سوی دستگاه قضائی پیگیری می‌شود که برخورد قانونی با سودجویان و متعرضان هم با قاطعیت صورت خواهد گرفت.