خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز محدودیت‌های ترافیکی 7 روزه تعطیلات محرم در محورهای شمال/ یک‌طرفه شدن کندوان

فارس | استان‌ها | چهارشنبه، 05 شهریور 1399 - 11:10
رئیس پلیس راه مازندران گفت: شاهد افزایش حجم ترافیک در مسیرهای ورودی محورهای شمال هستیم به‌طوری‌که تردد خودروها در برخی مقاطع محورهای هراز و کندوان به‌صورت سنگین است.
تردد،شمال،محورهاي،مازندران،جنوب،ساعت،كندوان

رئیس پلیس راه مازندران گفت: شاهد افزایش حجم ترافیک در مسیرهای ورودی محورهای شمال هستیم به‌طوری‌که تردد خودروها در برخی مقاطع محورهای هراز و کندوان به‌صورت سنگین است.
علیرضا قدمی امروز درباره وضعیت محورهای مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، اظهار کرد: امروز شاهد افزایش حجم ترافیک در مسیرهای ورودی محورهای شمال هستیم به‌طوری‌که تردد خودروها در برخی مقاطع محورهای هراز و کندوان به‌صورت سنگین است.
وی با اشاره به آغاز محدودیت‌های ترافیکی 7 روزه به‌مناسبت تعطیلات محرم از ظهر امروز در محورهای شمال، افزود: تردد تمامی کامیون و کامیونت به‌جز حاملان موادسوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۲ امروز تا ساعت دو بامداد روز بعد و همچنین از ساعت ۶ روزهای پنج‌شنبه، جمعه، شنبه، یک‌شنبه و دوشنبه تا ساعت دو بامداد روز بعد ممنوع است.
رئیس پلیس راه مازندران با بیان اینکه ممنوعیت تردد تریلی در محور هراز همچنان در دستور کار قرار دارد، اضافه کرد: تردد تمامی وسایل نقلیه طی روزهای شنبه، یک‌شنبه و دوشنبه هفته آینده از مسیر شمال به جنوب در محور هراز به‌صورت یک‌طرفه خواهد بود.
این مسؤول به ممنوع بودن تردد تمامی تریلی، کامیون و کامیونت همچنان از محور کندوان اشاره کرد و یادآور شد: امروز تردد خودروها از سمت جنوب به شمال به‌صورت یک‌طرفه خواهد بود.
قدمی ادامه داد: همچنین تردد تمامی وسایل نقلیه در محور کندوان طی روزهای پنج‌شنبه و جمعه هفته جاری از سمت جنوب به شمال و طی روزهای شنبه، یک‌شنبه و دوشنبه از شمال به جنوب به‌صورت یک‌طرفه خواهد بود.
وی یادآور شد: تردد تمامی تریلی به‌جز حاملان موادسوختی و فاسدشدنی از ساعت ۸ تا ۲۴ رور یک‌شنبه از مسیر شمال به جنوب ممنوع خواهد بود.
رئیس پلیس راه مازندران در پایان با تاکید بر پرهیز از سفرهای غیرضروری و همچنین مدیریت بحث سفر، خاطرنشان کرد: مرکز کنترل راه‌های مازندران با شماره تلفن‌های ۲۱۸۲۴۴۲۰ و ۲۱۸۲۴۴۳۴ با پیش شماره ۰۱۱ در هر ساعتی از شبانه‌روز پاسخگوی سوالات شهروندان درباره آخرین وضعیت جاده‌های استان است.
انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ج/و