خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۰ کشته و زخمی بر اثر تیراندازی در مکزیک

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 18 اسفند 1397 - 22:08
بر اثر تیراندازی در یک رستوران واقع در ایالت «گواناخوآتو» مکزیک دست‌کم ۱۳ نفر کشته و هفت نفر دیگر نیز زخمی شدند.
مكزيك،سالامانكا،رستوران،تيراندازي،محلي

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از رسانه‌های محلی مکزیک، در تیراندازی اوایل روز شنبه در یک رستوران در ایالت «گواناخوآتو» دست‌کم ۱۳ نفر کشته و هفت نفر دیگر نیز زخمی شدند.
به گزارش رویترز، هنوز مشخص نیست مسئول این جنایت چه کسی است.
پیش از طلوع خورشید، گروهی از افراد مسلح با سه خودروی ون به رستوران لاپلایا منز کلاب در شهر سالامانکا رسیدند و اقدام به تیراندازی کردند.
این در حالی است که گروه‌های قدرتمند تبهکاری، مقادیر بسیار زیادی از سوخت پالایشگاه نفت سالامانکا را دزدیده اند.
«آندرس مانوئل لوپز اوبرادور»، رئیس جمهور مکزیک، در این هفته حمله گسترده‌ای را برای بازداشت خوزه آنتونیو یپز، سرکرده این گروه تبهکار محلی آغاز کرد.
رئیس‌جمهور مکزیک که از ابتدای دسامبر این سمت را بر عهده گرفته، وعده داده است به شیوه‌ای جدید مبارزه با جرایم را انجام دهد.
انتهای پیام/