خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

با تامین منابع آب شرب جلوی غرق شدن کودکان دشتیاری در هوتگ ها گرفته شود

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 05 شهریور 1399 - 08:55
دهیار روستای سندمراد شهرستان دشتیاری سیستان وبلوچستان گفت: مردم این روستا برای خاکریزی و پر کردن گودال ها در صورت تامین منابع آب شرب اعلام آمادگی کرده اند و انتظار می رود که مسئولین با تامین هزینه های لوله کشی آب شرب در روستاها جلوی این مشکل اساسی و غرق شدن کودکان در منطقه دشتیاری را بگیرند.
آب،دشتياري،شرب،تامين،روستاي،روستا،كشي،حوادث

ایسنا/سیستان و بلوچستان دهیار روستای سندمراد شهرستان دشتیاری سیستان وبلوچستان گفت: مردم این روستا برای خاکریزی و پر کردن گودال ها در صورت تامین منابع آب شرب اعلام آمادگی کرده اند و انتظار می رود که مسئولین با تامین هزینه های لوله کشی آب شرب در روستاها جلوی این مشکل اساسی و غرق شدن کودکان در منطقه دشتیاری را بگیرند.
شنیدن و یا دیدن حادثه دلخراش غرق شدن نوجوانان و کودکان دشتیاری در هوتگ ها زیاد شنیده می شود.
چندی پیش علی اکبر بشکار کودک شش ساله روستای سندمراد دشتیاری که برای تامین آب شرب به هوتگ می رود و مردم با جسم بی روحش مواجه می شوند.
علی بخش بالنده دهیار روستای سندمراد دشتیاری اظهار کرد: بچه های کوچک روستا برای آب تنی و تامین آب شرب منازل به هوتگ ها می روند.
وی افزود: هوتگ ها گودال هایی هستند که در روستاها برای انباشت و نگهداری آب باران به عنوان یک مخزن آب گود برداری می شوند تا آب ذخیره شده و برای مصارف شرب و شستشو و کشاورزی استفاده می شود.
وی گفت: در چند سال اخیر و قبل از سیل دشتیاری هوتگ ها خشک بودند و شاهد این نوع حادثه ها در شهرستان دشتیاری نبودیم اما با وجود بارندگی های اخیر و پرشدن هوتگ ها از آب متاسفانه در وستاها شاهد این نوع حوادث دلخراش هستیم.
بالنده تصریح کرد: حصار کشی هوتگ ها نیز نمی تواند مانع بروز این نوع حوادث باشد، با تجهیز و لوله کشی آب شرب در روستا می توان از بروز این نوع حوادث جلوگیری کرد.
وی بیان کرد: آب نگهداری شده در هوتگ ها در مدت زمان یکماهه قابلیت مصارف شرب و شستشو و احشام دارد و بعد از این مدت آب با بوی نامطبوع اش باعث آزار اهالی و همچنین از نظر بهداشتی منبع اصلی انتشار بیماری مالاریا در دشتیاری می باشند.
انتهای پیام