خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش پامپئو به اظهارات مادورو درباره خرید موشک از ایران

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 05 شهریور 1399 - 08:24
وزیر خارجه آمریکا در پیامی در توئیتر به اظهارات رئیس جمهور ونزوئلا درباره خرید موشک از ایران واکنش نشان داد.
ايران،مادورو،ونزوئلا،خريد،تحريم،ايده،وزير

به گزارش مشرق، «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا بامداد چهارشنبه به وقت تهران در پیامی در توئیتر به اظهارات اخیر «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا درباره خرید تسلیحات از ایران واکنش نشان داد.
وی در پیامی در توئیتر نوشت: «این شگفت آور نیست که رژیم نامشروع مادورو به دنبال تسلیحات مرگبار ایران است.
این دقیقا دلیل این است که چرا ما در حال بازگرداندن تمامی تحریم های سازمان ملل علیه ایران از جمله تحریم تسلیحاتی هستیم.
ما این تحریم ها را به طور کامل اجرا خواهیم کرد.»
«نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا بامداد یکشنبه گذشته در واکنش به ادعای همتای کلمبیایی خود مبنی بر تصمیم کاراکاس برای خرید موشک از ایران، از این ایده استقبال کرد.
به نوشته خبرگزاری «رویترز»، مادورو در جلسه هیأت دولت که به صورت مستقیم از تلویزیون ونزوئلا نیز پخش شد، خطاب به «ولادیمیر پادرینو» وزیر دفاع این کشور تلویحاََ گفت که چرا ایده خرید موشک از ایران به ذهن خودشان نرسیده بود.
وی در ادامه افزود: «پادرینو، چه ایده خوبی که با ایران صحبت کنیم و ببینیم چه موشک‌های کوتاه، میان و دور بردی دارند و با توجه به روابط عالی ما با ایران، امکان [خرید] آن را بررسی کنیم».
رئیس‌جمهور ونزوئلا سپس برای تحقیر همتای کلمبیایی خود با لحنی طنزآمیز به وزیر دفاع خود گفت که سعی کند این نقشه را مخفی نگه دارد.