خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تساوی یک‌نیمه‌ای تراکتور و نفت مسجدسلیمان در نیمه‌نهایی جام حذفی

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 04 شهریور 1399 - 20:48
گروه استان‌ها – نیمه نخست دیدار تیم‌های تراکتور و نفت مسجدسلیمان در مرحله نیمه‌نهایی جام حذفی فوتبال کشور با تساوی بدون گل به پایان رسید.
تراكتور،دروازه،بازيكنان،بازي،تيم،دقايق،دقيقه،مسجدسليمان،تبريز

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، تیم‌های تراکتور و نفت مسجدسلیمان در مرحله نیمه‌نهایی جام حذفی فوتبال کشور از ساعت 19:30 امروز (سه‌شنبه) در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز به مصاف هم رفته‌اند که نیمه نخست این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید.
شاگردان سالکت الهامی در تیم تراکتور برای قطعی کردن کسب سهمیه آسیایی محکوم به پیروزی در این دیدار بوده و بر همین اساس از دقایق ابتدایی تلاش بیشتری برای باز کردن دروازه حریف داشتند.
بازیکنان تراکتور در دقایق ابتدایی موقعیت‌های خطرناکی روی دروازه تیم مهمان خلق کردند اما واکنش‌های خوب حبیب فرعباسی مانع فروپاشی دروازه نفت مسجدسلیمان شد.
در دقیقه 16 تراکتوری‌ها 2 بار توسط رضا اسدی و محمدرضا خانزاده موقعیت گلزنی داشتند که هر دو فرصت با واکنش خوب دروازه‌بان نفت مسجدسلیمان راهی کرنر شد.
پس از این دو موقعیت بازی متعادل‌تر دنبال شد اما این میرهادی میرجوان بود که در دقیقه 24 و روی ضدحمله، موقعیت خطرناکی برای بازکردن دروازه تراکتور به دست آورد که این فرصت با واکنش محمدرضا اخباری به کرنر رفت.
پس از استراحت بازیکنان در دقیقه 30، از سرعت بازی کاسته شد اما با نزدیک شدن به دقایق پایانی باز هم بازیکنان دو تیم تلاش زیادی برای بازکردن دروازه حریف داشتند اما فرصت‌ها و موقعیت‌های خلق شده توسط بازیکنان دو تیم بی‌ثمر بود تا نیمه نخست این بازی با تساوی بدون گل به پایان برسد.
در دقیقه پایانی وقت‌های تلف‌شده این بازی نیز رضا اسدی با دست ارسال اشکان دژاگه را وارد دروازه کرد که این گل مردود اعلام شد.
به گزارش تسنیم، در این دیدار رشید مظاهری، رضا شکاری و میلاد فخرالدینی در لیست 20 نفره تراکتور حضور نداشتند.
در دقایق پایانی نیمه نخست صدای ضبط شده هواداران تراکتور برای روحیه دادن به بازیکنان این تیم از بلندگوهای ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز پخش شد.
بیژن حیدری، داور این بازی به دلیل اعتراض ساکت الهامی، سرمربی تراکتور را با کارت زرد جریمه کرد.
انتهای پیام/116/ ز