خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هویت سوت زنان ناشناس باقی می ماند

مهر | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 04 شهریور 1399 - 16:46
مدیرکل مشارکت‌های مدنی و سرمایه اجتماعی قوه قضائیه تاکید کرد که هویت سوت‌زنان و کسانی که نسبت به معرفی مفاسد اقتصادی و اداری با قوه قضائیه همکاری می‌کنند ناشناس باقی می‌ماند.
قضائيه،قوه،مردمي،سامانه،پيشگيري،اجتماعي،جرم،وقوع

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از معاونت اجتماعی قوه قضائیه، احمد هنری شعبانی با بیان این‌که هویت سوت زنان و کسانی که نسبت به معرفی مفاسد اقتصادی و اداری با قوه قضائیه همکاری می‌کنند ناشناس باقی می‌ماند و از آنان حمایت می‌شود گفت: زمانی که آیت الله رئیسی به سمت ریاست قوه قضائیه منصوب شدند یکی از برنامه‌های اصلی ایشان مبارزه با فساد بود و سامانه جامع ارتباط مردمی یا سجام نیز به همین منظور در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه‌قضاییه راه اندازی شده است.
وی با اشاره به اینکه اعتقاد قلبی ریاست قوه قضائیه این است که برخی از وظایف ذاتی و حاکمیتی قوه قضائیه را با ظرفیت‌ها و سرمایه‌های مردمی انجام دهیم گفت: این سامانه قابلیت بهره‌برداری از کلیه ظرفیت‌های مردمی را داراست و پیش بینی شده در چهار سطح گزارش‌های مردمی یا همان سوت زنان را به صورت گمنام دریافت و پیگیری کند.
مدیرکل مشارکت‌های مدنی و سرمایه اجتماعی قوه قضائیه اظهار کرد: در این سامانه افراد می‌توانند به صورت گروهی یا همان هسته‌ای و یا به صورت انفرادی عضو شوند و پس از اعلام گزارش کد دریافت کنند و تمامی مراحل رسیدگی به گزارش واصله را مشاهده کنند.
هنری افزود: ریاست محترم قوه قضائیه و دکتر الفت، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، اعلام کرده‌اند که از این افراد حمایت‌های قانونی انجام خواهد شد.
وی بیان کرد: معاونان پیشگیری از وقوع جرم سراسر کشور به این گزارش‌ها دسترسی دارند و پس از صحت‌سنجی گزارش‌های دریافتی آن‌ها را برای رسیدگی به مراجع ذی‌صلاح و دادستان‌ها ارسال می‌کنند.
هنری با اعلام اینکه اطلاعات گزارش‌دهندگان محرمانه است گفت: حتی همکاران مجموعه داخلی قوه قضائیه به اطلاعات شخص گزارش‌دهنده دسترسی ندارند.
وی در پایان گفت: هم اکنون ۱۵۰ هزار دیده‌بان پیشگیری عضو سامانه جامع ارتباط مردمی هستند و گزارش‌های دریافتی را پس از بررسی و تأیید و به صورت برخط برای مراجع مسؤول از جمله دادستان‌های کل کشور ارسال می‌کنند.