خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

"الخلیفی" جلوی ریخت و پاش پاری سن ژرمن را می‌گیرد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | سه شنبه، 04 شهریور 1399 - 14:24
مالک باشگاه فرانسوی پاری سن ژرمن قصد دارد از هزینه‌های گزاف تیمش بکاهد.
ژرمن،سن،باشگاه،پاري،بازيكنان،پايه،مونيخ

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان, ناصر الخلیفی، مالک باشگاه پاری سن ژرمن فرانسه نزدیک به یک دهه نتوانسته است آرزو‌های هواداران این باشگاه مبنی بر قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را محقق کند و این تیم روز یکشنبه گذشته برابر بایرن مونیخ شکست خورد و نایب قهرمان شد.
این دیدار مهمترین مسابقه در تاریخ این باشگاه فرانسوی بود.
باخت پاری سن ژرمن برابر بایرن مونیخ در فینال با گل کینگزلی کومان، ستاره تیم‌های پایه باشگاه پاریس سن ژرمن خشم هواداران این تیم پاریسی را برانگیخت.
شکست این چنینی پاری سن ژرمن الخلیفی، را بیشتر در فکر فرو برده است تا روی تیم‌های پایه سرمایه گذاری کند و کمتر به خرید بازیکنان گرانقیمت بها دهد.
صرف ۱.۳ میلیارد یورو برای جذب بازیکنان به پاری سن ژرمن ایده مناسبی برای الخلیفی نبود و این مدیر قطری در نظر دارد تا با خرج نکردن پول بازیکنان پایه تیمش را در جهت کسب قهرمانی‌های اروپایی بیشتر پرورش دهد.
بیشتر بخوانید