خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خاموشی ناشی از کمبود تولید نداشتیم

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 04 شهریور 1399 - 13:09
کرج - وزیر نیرو با تاکید بر اینکه رشد اوج بار کاهش داشته است، گفت: خاموشی ناشی از کمبود تولید وجود ندارد.
البرز،استان،افتتاح،نيرو،اردكانيان،خانه،اشاره،كشور،تصفيه

به گزارش خبرنگار مهر، رضا اردکانیان پیش از ظهر سه شنبه در مراسم افتتاح پروژه‌های وزارت نیرو که به صورت همزمان در کشور و به میزبانی استان البرز به صورت ویدئو کنفرانس انجام شد، اظهار کرد: برخی شاخص‌هایی اثبات می‌کند که جهش تولید رخ داده است.
وی با تاکید بر اینکه رشد اوج بار کاهش داشته و خاموشی ناشی از کمبود تولید وجود نداشته است، گفت: با شیوع ویروس کرونا بسیاری از حوزه‌ها درگیر شدند اما در حوزه تأمین نیرو با افزایش ۱۱.۸ درصدی نسبت به سال گذشته مواجه هستیم.
وزیر نیرو در بخش دیگری با اشاره به بازدید از تصفیه خانه ششم، گفت: این پروژه تا دو ماه آینده با ظرفیت ۵۰ میلیون متر مکعب بهره برداری می‌شود و به آب شربی که در حال حاضر برای استان البرز در نظر گرفته شده ۲۰ میلیون متر مکعب اضافه می‌شود.
اردکانیان با تاکید بر اینکه ایران یکی از کشورهای قدرتمند جهان است، گفت: خوشحالیم که به اطلاع مردم برسانیم هر هفته ۳۰ روستا به شبکه پایدار روستایی وصل شده است.
وی با اشاره به اینکه ۳۰ روستای استان البرز نیز به شبکه پایدار روستایی متصل شدند، گفت: خوشبختانه هر ماه یک تصفیه خانه در کشور افتتاح می‌شود، افتتاح هر ۵۰ روز یک سد مخزنی با اعتبارات ملی نیز از دیگر اقدامات این وزارت خانه بوده است.
وزیر نیرو با بیان اینکه امیدواریم سال آینده اعلام کنیم بیش از ۲۰ هزار مگابایت انرژی به ظرفیت کشور افزوده شده است، گفت: موضوع مدیریت مصرف نیز به صورت ویژه در دستور کار است.
اردکانیان در بخش دیگری با اشاره به اهمیت احداث پست ۴۰۰ کیلوولتی در استان البرز، گفت: مشکلات این پروژه حل شده بودجه تأمین و تا پایان سال جاری افتتاح می‌شود.
وی با بیان اینکه استان البرز با کمبود منابع آبی مواجه است، گفت: البرز همسایه پایتخت است و ما دو استان البرز و تهران را باهم می‌بینیم امیدواریم در حوزه آب شاهد مرتفع شدن مشکلات باشیم.