خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازداشت ۱۴ فلسطینی در نوار غزه

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 26 دی 1397 - 17:06
نظامیان رژیم صهیونیستی ۱۴ فلسطینی را در یک حمله شبانه به شهر‌های الخلیل، بیت‌لحم و جنین در نواحی اشغالی کرانه باختری بازداشت کردند.
صهيونيستي،كرانه،باختري،حمله،فلسطيني

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری ترکی آناتولی، سازمان‌های مردم نهاد فلسطینی چهارشنبه اعلام کردند که نظامیان صهیونیستی طی یک حمله شبانه به نواحی اشغالی کرانه باختری ۱۴ فلسطینی را بازداشت کردند.
در بیانیه‌ سازمان مردم نهاد جامعه زندانیان فلسطینی آمده است ۱۱ نفر، از جمله یک کودک، در حمله رژیم صهیونیستی به رام‌الله دستگیر شدند.
دو شهر الخلیل و بیت‌لحم در بخش جنوبی کرانه باختری از اهداف اسرائیل در این حمله شبانه بود.
بر اساس گزارش این سازمان مردم‌نهاد سه نفر دیگر از فلسطینیان در حمله این رژیم به شهر جنین بازداشت شده اند.
هنوز نظامیان صهیونیست بیانیه‌ای در خصوص این بازداشت‌ها صادر نکرده‌اند.
ارتش رژیم صهیونیستی به بهانه جستجوی فلسطینی‌های تحت‌ پیگرد اغلب رشته حملات گسترده‌ای در سراسر کرانه باختری برای دستگیری فلسطینیان انجام می‌دهد.
بنا به گفته مقامات فلسطینی، بیش از ۶۵۰۰ فلسطینی همچنان در بازداشتگاه‌های اسرائیل به سر می‌برند و از لحاظ روانی دچار افسردگی شده‌اند.
از جمله این افراد می‌توان شش نماینده مجلس فلسطین، ۵۱ زن و ۲۷۰ کودک را نام برد.
انتهای پیام/