استعدادهای شنای استان کردستان در مسیر درست هدایت شوند
رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلوگفت:باید استعدادهای موجود در استان کردستان را در مسیر درست هدایت و از پتانسیل های موجود بیشترین استفاده را کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن رضوانی در مجمع انتخاباتی هیات شنا، شیرجه و واتر پلوی استان کردستان اظهار کرد: متاسفانه شیوع ویروس کروناباعث شده تا ورزشکاران ما از ورزش شنا دور شوند.
وی افزود: یکی از مهمترین وظایفی که اساس نامه هیاتهای ورزشی برای رئیس هیات تصویب کرده تعامل و همکاری اعضای هیات شنا است.
رضوانی بیان کرد: میخواهیم صدای اتحاد و همکاری را در استان کردستان را بشنویم.
رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو ادامه داد: فدراسیون هیچ دخالت و ورودی در انتخاب افراد ندارد و همه چیز بر طبق اساس نامه صورت گرفته است.
وی عنوان کرد: مسابقات آبهای آزاد را هر سال در دریاچه زریبار داشتهایم و امیدواریم مسابقات آسیایی را در زریبار برگزار کنیم.
رضوانی یادآور شد: خوشبختانه با این شرایط سخت کشور به دلیل تحریمهای ظالمانه توانستیم استخرهای خوبی را در استان کردستان افتتاح کنیم.
رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم شنای استان را در یک مسیر درست جلو ببریم.
رضوانی گفت: باید استعدادهای موجود در استان را هدایت و از پتانسیلهای موجود در استان بیشترین استفاده را کرد.
وی افزود: امیدواریم بتواتیم هرچه زودتر تمرینات تیمها را شروع کنیم.
رضوانی یادآور شد: اگر المپیک برگزار شود تمام تلاشمان را برای حضور در المپیک انجام میدهیم.
رئیس فدراسیون شنا، شرجه و واترپلو عنوان کرد: مشکل اصلی فدراسیون در حال حاضر مربیان و ورزشکارانی است که به دلیل شیوع کرونا از لحاظ معیشتی آسیب دیدهاند.
وی افزود: در این ایام تعطیل کرونایی بیشترین آسیب را مربیان و ورزشکاران استان دیدند.
رضوانی در پایان اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم شیرجه از ارتفاع را در استان برگزار کنیم.