خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حریف زنده یاد پهلوان سلیمانی بار دیگر رئیس فدراسیون کشتی آمریکا شد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | سه شنبه، 04 شهریور 1399 - 10:43
بروس بومگارتنر قهرمان پرآوازه کشتی آزاد المپیک و جهان، بار دیگر به عنوان رئیس فدراسیون کشتی آمریکا انتخاب شد.
كشتي،مدال،بومگارتنر،فدراسيون،برنز،نقره

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنکاران جوان، در جلسه مجازی هیئت مدیره فدراسیون کشتی آمریکا که گزارش کار این فدراسیون نیز به استماع شرکت کنندگان رسید، بروس بومگارتنر ۶۰ ساله بار دیگر و به مدت ۲ سال به عنوان رئیس فدراسیون کشتی این کشور انتخاب شد.
سنگین وزن سابق کشتی آزاد آمریکا از سال ۱۹۹۸ این مقام را بر عهده داشته است.
بومگارتنر ۲ مدال طلا، یک نقره و یک برنز المپیک و ۳ مدال طلا، ۳ نقره و ۳ برنز کشتی آزاد جهان را در کارنامه ورزشی خود دارد.
گفتنی است زنده یاد پهلوان علیرضا سليمانی در مسابقات جهانی ۱۹۸۹ سوئيس موفق شد بومگارتنر آمريکايی را شکست دهد و تنها مدال طلای تاريخ کشتی ايران در سنگين‌وزن جهان را تصاحب کند.
بیشتر بخوانید:
تمرینات سعداله یف و آزادکاران روس در کوهستان
فرنگی کار ملی پوش ایران: به دنبال مدال جهانی قبل از المپیک هستم
انتهای پیام/