خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح سپاس (دولت عشق) در هفته دولت اجرا می‌شود

ایسنا | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 03 شهریور 1399 - 18:05
مدیرکل مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران از اجرای طرح سپاس (دولت عشق) در هفته دولت و همزمان با سالروز شهادت شهیدان والامقام رجایی و باهنر خبر داد و گفت: شهیدان رجایی و باهنر الگو و شاخص منش و رفتار مردم هستند.
دولت،ايثارگران،هفته،سپاس،رجايي،باهنر،شهيدان،طرح،مددكاري

مدیرکل مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران از اجرای طرح سپاس (دولت عشق) در هفته دولت و همزمان با سالروز شهادت شهیدان والامقام رجایی و باهنر خبر داد و گفت: شهیدان رجایی و باهنر الگو و شاخص منش و رفتار مردم هستند.
به گزارش ایسنا، حجت الله فرهادی از اجرای طرح سپاس (دولت عشق) در هفته دولت و همزمان با سالروز شهادت شهیدان والامقام رجایی و باهنر خبر داد و گفت: شهیدان رجایی و باهنر الگو و شاخص منش و رفتار مردم هستند.
مدیرکل مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران درباره اجرای طرح سپاس در هفته دولت عنوان کرد: در تداوم طرح سپاس و به‌منظور قدرشناسی از شهدا و ایثارگران دولت، با تأسی به سنت حسنه مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) و ریاست محترم جمهوری در دیدار با ایثارگران و بهره‌گیری از فضای شایسته تبلیغی و فرهنگی هفته دولت در فاصله زمانی بین یکم شهریور لغایت ۶ شهریور در سراسر کشور با این عزیزان دیدار یا تماس تلفنی برقرار می‌شود.
وی در ادامه افزود: برنامه‌های تجلیل از خانواده‌های معظم شهدای کارمند دولت و ایثارگران شاغل در سطوح مختلف باتوجه به شیوع بیماری کرونا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام می‌شود.
مدیرکل مددکاری و مشاوره بنیاد در پایان گفت: هدف از انجام این دیدارها و تماس‌ها، ابلاغ سلام مسئولان نظام به مناسبت هفته دولت به خانواده‌های معظم شهدا و کارکنان ایثارگر دولت، دلجویی از والدین، همسران و فرزندان شهدا، خانواده‌های جانبازان و آزادگان و قدردانی از صبر و استقامت ایشان است.
انتهای پیام