خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اشرف‌غنی به طالبان برای مشارکت در قدرت پیشنهاد داده است

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 03 شهریور 1399 - 17:27
معاون سابق رئیس جمهوری افغانستان اعلام کرد: اشرف‌غنی به طالبان برای مشارکت ۵۰ درصدی در قدرت پیشنهاد داده است.
طالبان،اشرف،غني،جمهور

به گزارش خبرگزاری مهر، خبرگزاری افغانستانی آوا امروز دوشنبه به نقل از «احمدضیا مسعود» معاون سابق رئیس جمهور افغانستان امروز دوشنبه اعلام کرد که «محمد اشرف غنی» رئیس جمهور این کشور به طالبان پیشنهاد مشارکت ۵۰ درصدی در قدرت را داده است.
بر اساس اعلام این خبرگزاری، معاون سابق رئیس جمهور افغانستان در این خصوص اعلام کرد: اشرف غنی علاوه بر آزادی ۵ هزار زندانی طالبان حاضر است امتیازات دیگری را برای مشارکت طالبان در حکومت بدهد.
«احمدضیا مسعود» در ادامه مدعی شده است که گروه طالبان تاکنون تشکیل حکومت مشارکتی با اشرف غنی را رد کرده است.
این در حالیست که لویه‌جرگه مشورتی افغانستان در هفته های گذشته با آزادی زندانیان خطرناک طالبان با هدف آغاز مذاکرات صلح میان دولت با این گروه موافقت کرد.