خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر خارجه انگلیس به فلسطین و سرزمین‌های اشغالی می‌رود

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 03 شهریور 1399 - 16:48
وزیر خارجه انگلیس برای دیدار با مقامات فلسطینی و سران رژیم صهیونیستی به منطقه سفر می‌کند.
اشغالي،انگليس،اسرائيل،وزير،فلسطين،خارجه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم و به نقل از رویترز، دومنیک راب وزیر خارجه انگلیس این هفته به فلسطین و سرزمین‌های اشغالی سفر می‌کند و قرار است در این سفر با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی دیدار و گفتگو کند.
راب روز دوشنبه و پیش از عزیمت به فلسطین اشغالی در بیانیه‌ای گفت: انگلیس به امنیت و ثبات اسرائیل متعهد است و عادی سازی روابط اخیر میان اسرائیل و امارات لحظه مهمی برای منطقه بوده است.
همچنین تعلیق طرح الحاق کرانه باختری توسط اسرائیل، گامی اساسی در جهت حل صلح آمیز بحران خاورمیانه است.
وزیرخارجه انگلیس به منظور پیگیری راه حل تشکیل دو دولت راهی اسرائیل و فلسطین خواهد شد.
سفر وزیر خارجه انگلیس به سرزمین‌های اشغالی در حالی قرار است انجام شود که مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا ظهر امروز با بنیامین نتانیاهو در سرزمین‌های اشغالی دیدار و گفتگو کرد.
انتهای پیام/