خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتریش دیپلمات روس متهم به جاسوسی را اخراج کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 03 شهریور 1399 - 15:52
وزارت خارجه اتریش اخراج یک دیپلمات روس به اتهام اقدام به جاسوسی علیه وین را تائید کرد.
ديپلمات،روس،اتريش،جاسوسي،اخراج،روسيه

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، اتریش یک دیپلمات روس را به اتهام جاسوسی از این کشور اخراج کرد.
بنابر اعلام یک روزنامه اتریشی، وین با عنصر نامطلوب معرفی کردن این دیپلمات روس به او تا اول سپتامبر اجازه داد تا خاک این کشور را ترک کند.
این دیپلمات روس متهم است که با همدستی یک شهروند اتریشی اقدام به جاسوسی برای مسکو کرده است.
دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین روز دوشنبه اعلام کرد روسیه به طور جدی به اخراج دیپلمات خود پاسخ خواهد داد.
سفارت روسیه در اتریش نیز روز دوشنبه از تصمیم بی اساس وین مبنی بر اخراج دیپلمات روس به اتهام جاسوسی ابراز ناراحتی کرد.
در بیانیه سفارت روسیه آمده است: ما از تصمیم بی اساس مقامات اتریشی که برای روابط سازنده روسیه و اتریش مضر است ناراحت هستیم.
ما مطمئن هستیم که پاسخ مسکو در نوع خود فوری خواهد بود.
وزارت خارجه اتریش نیز با صدور بیانیه‌ای خبر اخراج دیپلمات روس مظنون به جاسوسی را تائید کرد.
وزارت خارجه اتریش رفتار این دیپلمات روس را در منافات با کنوانسیون وین در خصوص روابط دیپلماتیک ارزیابی کرد.
انتهای پیام/