خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۳۳ فوتی کرونا در ۲۴ ساعت گذشته/ شناسایی ۲۲۴۵ بیمار جدید

مهر | سلامت و پزشکی | دوشنبه، 03 شهریور 1399 - 14:23
سخنگوی وزارت بهداشت، از فوت ۱۳۳بیمار کرونا در شبانه روز گذشته در کشور خبر داد و گفت: تاکنون ۲۰ هزار و ۷۷۶ نفر از بیماران بر اثر ابتلاء به کرونا جان باخته‌اند.
نفر،لاري،روز،كرونا،شبانه،خراسان،آذربايجان

به گزارش خبرنگار مهر، سیما سادات لاری، روز دوشنبه سوم شهریور ۹۹ در گفتگو با شبکه خبر، گفت: در شبانه روز گذشته ۲۲۴۵ مورد جدید کرونا در کشور شناسایی شده که بر همین اساس تاکنون ۳۶۱ هزار و ۱۵۰ نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند.
وی با اشاره به ۱۳۳ مورد فوتی در شبانه روز گذشته، افزود: تاکنون ۲۰ هزار و ۷۷۶ نفر از بیماران بر اثر ابتلاء به کرونا جان باخته‌اند.
لاری، تعداد بهبود یافتگان را ۳۱۱ هزار و ۳۶۵ نفر اعلام کرد و گفت: حال ۳۸۴۸ نفر از بیماران وخیم گزارش شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت، افزود: تا کنون ۳ میلیون و ۶۲ هزار و ۴۲۲ مورد آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
لاری گفت: استان‌های مازندران، تهران، قم، گلستان، خراسان شمالی، اردبیل، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، کرمان، سمنان، آذربایجان شرقی، مرکزی، یزد و گیلان در وضعیت قرمز قرار دارند.
وی افزود: همچنین استان‌های فارس، ایلام، لرستان، هرمزگان، زنجان، قزوین، آذربایجان غربی، بوشهر، همدان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد هم در وضعیت هشدار قرار دارند.