سی و چهارمین اجلاس مدیران و رئسای آموزش و پرورش برگزار می شود
معاون حقوقی و امور مجلس گفت: سی و چهارمین اجلاس مدیران و رئسای آموزش و پرورش مناطق کشور برای اعتماد سازی بیشتر در راستای شروع سال جدید در ۱۱ و ۱۲ شهریور برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری قاسم احمدی لاشکی معاون حقوقی و امور مجلس و رئیس ستاد سی و چهارمین اجلاس رئسای آموزش و پرورش مناطق کشور ظهر امروز به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
احمدی لاشکی در ابتدای این نشست با تسلیت ایام سوگواری محرم گفت: سی و چهارمین اجلاس مدیران و رئسای آموزش و پرورش مناطق کشور برای اعتماد سازی بیشتر در راستای شروع سال جدید در ۱۱ و ۱۲ شهریور برگزار می شود.
همین جا یادی کنیم از شهدای دولت و بنیان گذار این حرکت اثرگذار شخص شهید رجایی بودند که در ایام نخست وزیری در سال ۱۳۵۹ همزمان سرپرستی وزارت آموزش و پرورش بودند این کار را انجام دادند با این نگاه که همه کشور در یک جا جمع شوند و نگاه ها به هم نزدیک شود و فاصله صف و ستاد را به حداقل برساند.
وی ادامه داد: آنچه امروز مدنظر است تفاوت اجلاس سی و چهارم است.
در اجلاس های گذشته همه به صورت حضوری در مرکز کشور برپا می شد.
کرونا تغییرات جدی در حوزه آموزش و پرورش داد و همه جهان دنبال تدابیر آموزش به شیوه های جدید هستند.
ما آموزش مجازی را در پیش داریم و اجلاس ما نیز به صورت مجازی برگزار می شود.
مستقیم با ۳۲ مرکز استانی از ستاد تماس گرفته خواهد شد.
در هر مرکز رئسای شهرستانی را داریم و هر استانی که زیر ۲۰ نفر رئسا دارند می توانند یک مکان را در مرکز استان تهیه کنند تا آنجا جمع شوند و اگر مثلاً ۵۰ رئیس منطقه بود باید دو سالن را تهیه کنند.
تکمیل می شود…