خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انجام عملیات گازرسانی در 38 روستای استان البرز

فارس | استان‌ها | دوشنبه، 03 شهریور 1399 - 12:49
مدیرعامل شرکت گاز استان البرز گفت: در مجموع عملیات گازرسانی به 38 روستای استان در حال انجام است، در این میان هشت روستای سخت گذر چالوس نیز از این نعمت بهره مند خواهند شد.
گاز،گازرساني،روستاي،خواهند_شد،كرج،استان،طالقان،نعمت

مدیرعامل شرکت گاز استان البرز گفت: در مجموع عملیات گازرسانی به 38 روستای استان در حال انجام است، در این میان هشت روستای سخت گذر چالوس نیز از این نعمت بهره مند خواهند شد.
حسین تقی نژاد، مدیرعامل شرکت گاز استان البرز، امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرج، با بیان اینکه همزمان با هفته دولت 5 روستای البرز از نعمت گاز بهره‌مند خواهند شد، گفت: این روستاها از شهرستان‌های طالقان، ساوجبلاغ، اشتهارد و کرج هستند.
مدیرعامل شرکت گاز استان البرز با بیان اینکه عملیات گاز رسانی به 4 روستا نیز در کرج نیز در حال انجام است، اظهار کرد: این 5 روستا از جمله مناطق سخت گذر و دور افتاده بودند.
تقی نژاد یادآور شد: در مجموع عملیات گازرسانی به 38 روستای استان در حال انجام است، در این میان هشت روستای سخت گذر چالوس نیز از این نعمت بهره مند خواهند شد.
به گفته این مقام مسؤول با بهره مندی روستای جعفرآباد، اشتهارد، این شهرستان جزو شهرستان‌های سبز خواهد بود.
همچنین در آینده نزدیک ساوجبلاغ و نظرآباد نیز به این شهرستان‌ها می‌پیوندند.
تقی نژاد بیان کرد: نگاه ۵۰ ساله و طرح استراتژیک از بوئین زهرا تا کرج که ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار بود با قوت در حال اجراست و که در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد تحولی برای زیرساخت تأمین گاز در سه بخش صنعت کشاورزی و خدمات به ارمغان خواهد آورد.
وی اظهار کرد: پروژه گازرسانی به بالا سد و پایین سد شهرستان طالقان در حال انجام است و تا پایان سال 1400 بیش از 90 درصد جمعیت طالقان از نعمت گاز برخوردار خواهند شد.
اما برخی روستاهای دور افتاده و کم جمعیتی به سال‌های بعد موکول خواهند شد.
این مقام مسؤول با اشاره به اینکه انجام پروژه گازرسانی در طالقان با مشکلاتی همراه شده است، اظهار کرد: در برخی نقاط با رانش زمین مواجه شدیم و با رفع مشکل رانش زمین گازرسانی به 14 روستا انجام خواهد شد.
به گفته این مقام مسؤول روستاهای جاده چالوس کرج نیز تا سال 1401 گازرسانی خواهند شد.
انتهای پیام/م.ج/ی