خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

همه دستگاه‌ها باید در راستای ترویج ارزش های انقلاب و دفاع مقدس تلاش کنند

ایسنا | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 03 شهریور 1399 - 12:48
مسئول سازمان آموزش و پژوهش‌های دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: آمادگی داریم آموزش‌های مربوط به دوران دفاع مقدس را به صورت الکترونیکی برگزار کنیم که در همین راستا در وزارت آموزش پروش کار با آموزش تعدادی از معلمین آغاز شده است.
آموزش،دفاع،مقدس،دانش،شهيد،پرورش،نفر،الكترونيكي،تربيت،برگزار، ...

مسئول سازمان آموزش و پژوهش‌های دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: آمادگی داریم آموزش‌های مربوط به دوران دفاع مقدس را به صورت الکترونیکی برگزار کنیم که در همین راستا در وزارت آموزش پروش کار با آموزش تعدادی از معلمین آغاز شده است.
به گزارش ایسنا، امیر سرتیپ گرامی مسوول سازمان آموزش و پژوهش‌های دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در نشست «آموزش مجازی و آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس ویژه کارکنان دولت»گفت: بخش آموزش و پژوهش فعالیت‌های خوبی انجام شده است.
ما یک هزار و ۶۰۰ استاد برای دروس دفاع مقدس داریم که در دانشگاه‌های سراسر کشور دو واحد درسی «آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس» را با اصول و روش‌های دانشگاه تدریس می‌کنند که مصوبات آن در شورای انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده و موضوعاتش تدوین شده است.
وی به هدف برگزاری نشست فوق اشاره کرد و گفت: دلیل دعوت از نمایندگان وزارتخانه‌ها این است که از آموزش مبانی دفاع مقدس پشتیبانی کرده و به کارکنان خود نیز آموزش دهند.
این کار به صورت پایلوت برای بیش از ۴۰۰ کارمند انجام شده است.
وی افزود: آمادگی داریم این آموزش‌ها را به صورت الکترونیکی برگزار کنیم.
در وزارت آموزش و پرورش کار آموزش را با تعدادی از معلمین آغاز کرده و درخواست داریم در راستای تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی برای انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل‌های آینده، این کار به درستی انجام شود.
چنانچه می‌بینیم امروز دفاع مقدس به فرهنگ مقاومت تبدیل شده و جوان امروز در میدان مقاومت حضور پیدا می‌کند.
امیر سرتیپ «حسین شیخ» معاون تربیت و آموزش ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز در این نشست با اشاره به اقدامات ارتش جمهوری اسلامی ایران در راستای تربیت عنصر رزمنده با هدف اندیشه‌پروری گفت: نظام‌های آموزشی به‌دنبال ارائه دانش، برای انجام یک مأموریت در بستر خاصی هستند، بنابراین علم در بستر مأموریت تعریف می‌شود و ما در حوزه دانش، ماموریتی فعالیت می‌کنیم.
وی ادامه داد: آموزش باید با تعیین هدف رفتاری، منجر به تغییر رفتار شود و ما تقدم تربیت بر آموزش را مد نظر داریم؛ چراکه دانش اگر دست یک انسان تربیت‌شده قرار نگیرد، می‌تواند فاجعه ایجاد کند؛ بنابراین آن‌چه باعث مانایی ما در مأموریت‌ها می‌شود، مجهز کردن نیروی انسانی به دانش هدفمند است.
امیر شیخ به سه نگرش در حوزه دانش اشاره کرد و توضیح داد: «دانش نظری» آن چیزی است که در انتقال مفاهیم از آن بهره می‌بریم، «دانش عملی» اجرای آن مفاهیم در کار است و «دانش سازگاری» نیز تلفیق «دانش نظری» و «دانش عملی» است که باعث مانایی افراد در برابر تهدیدات خواهد شد.
وی اظهار کرد:باید به سمت بارور کردن اندیشه‌ها و نگرش‌ها حرکت کنیم و در عرصه تهدید، با بهره‌گیری از ابزارها، خود را مجهز به نگرش و بینش کنیم.
اگر نتوانیم ارزش‌های دفاع مقدس و انقلاب اسلامی را به نسل جوان منتقل کنیم، رقیب در این زمینه از ما جلو خواهد زد؛ بنابراین همه دستگاه‌ها موظف هستند که این ارزش‌ها را با هر ابزاری که ممکن است، به نسل‌های آینده منتقل کنند.همه دستگاه‌ها باید در یک کارگروه علمی، در جهت تربیت نیروی مدافع ارزش‌ها که با اندیشه دفاع می‌کند، حرکت کنند و با ابزارهای متفاوت، در این جهت گام بردارند.
وی «تربیت» را «همراه شدن با فرهنگ سازمانی» و نیز «همراه شدن با محیط کاری» دانست و تاکید کرد: آموزش و پرورش تقدم پرورش بر آموزش ندارد؛ بنابراین ما در ارتش و نیروهای مسلح، دوره‌های فنی و مهارتی را برای جوانانی که از آموزش بیرون آمده‌اند، برگزار می‌کنیم.
احمد دانشفر نماینده وزارت آموزش و پرورش هم درادامه این نشست گفت:بیش از ۳۵ هزار شهید دانش آموز در دوران دفاع مقدس داریم که از این تعداد نزدیک به ۲۰۰۰ نفر دختر هستند.
از بین کارمندان این وزارتخانه ۶۰۲ همسر شهید، ۱۵ هزار و ۲۸۴ فرزند شهید، ۲۵۲ پدر شهید، ۱۶۳ مادر شهید، بیش از هفت هزار برادر شهید و ۹ هزار خواهر شهید داریم که این‌ها سرمایه ما هستند و اگر قرار بر این باشد کار در حوزه دفاع مقدس انجام شود، نشر آموزش مبانی و ارزش‌های دفاع مقدس در اولویت است.
دانشفر گفت: به کمک «رایادرس» از سال ۹۱ وارد بحث آموزش الکترونیک شدیم و سامانه جامع مدیریت آموزش فرهنگیان را اجرا کردیم که برای یک میلیون پرسنل شناسه ایجاد شد و در طول سال از دانش‌هایی که برای آنان در نظر گرفته شده بود، بهره‌مند شوند.هدف اصلی ما این بود اگر قرار بر جایگزینی آموزش الکترونیکی است، فقط دو قسمت فضا و مکان را حذف کنیم و همه جنبه‌های کلاس حضور برقرار باشد و تنها جنبه گزارشی نباشد.
دانشفر یادآور شد: در سال ۹۲ حدود ۱۳ میلیون نفر ساعت آموزش الکترونیکی برگزار کردیم که در حد ارائه فیلم و جزوات بود و افراد در پروفایل آزمون می‌دادند.
در سال ۹۸ رسیدیم به ۷۵ میلیون نفر ساعت آموزش که عدد کمی نیست و به طور میانگین برای هر فرهنگی نزدیک به ۷۵ ساعت آموزش الکترونیکی برگزار شد که ناگفته نماند، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کمک زیادی در این راه کرد.
وی گفت: ضبط درس «معارف دفاع مقدس» برای کارکنان از سال ۹۷ شروع شد، از ۱۱ استاد معرفی شده کمک گرفتیم و برای یک دوره ۱۲ ساعته هفت ساعت فیلم آموزشی تهیه کردیم که طبق سرفصل ۴۰۳، هزار نفر از آموزش و پرورش در دوره شرکت کردند یعنی در اولین دوره بالغ بر ۴۲۵ هزار نفر آموزش داشتیم که ۴۰۳ هزار نفر از آموزش پرورش بودند.
انتهای پیام