خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت ۱۷۵۶ میلیارد تومان تسهیلات برای بهبود کسب و کار در آذربایجان‌ شرقی

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 03 شهریور 1399 - 10:08
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری آذربایجان‌ شرقی از پرداخت یک هزار و ۷۵۶ میلیارد تومان تسهیلات به بخش صنایع و خدمات برای بهبود فضای کسب و کار خبر داد و گفت: این تسهیلات در قالب بند الف تبصره ۱۸ پرداخت شده است.
تومان،پرداخت،شرقي،تسهيلات،سرمايه،آذربايجان،جذب،استانداري،صنايع

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری آذربایجان‌ شرقی از پرداخت یک هزار و ۷۵۶ میلیارد تومان تسهیلات به بخش صنایع و خدمات برای بهبود فضای کسب و کار خبر داد و گفت: این تسهیلات در قالب بند الف تبصره ۱۸ پرداخت شده است.
صمد ابراهیم پور با بیان این‌که در بخش پرداخت تسهیلات به صنایع رتبه چهارم کشور را داریم، اظهار کرد: در کارگروه رفع موانع آذربایجان شرقی هفت بانک عامل برای ۱۷۰ واحد تعیین شده است که نتیجه این کارگروه تا کنون تصویب یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در بخش صنایع بوده و از این میزان تاکنون ۳۸۳ میلیارد تومان برای ۵۶ طرح پرداخت شده است.
وی گفت: در بخش کشاورزی سه بانک عامل برای ۷۳۵ پرونده تعیین شده که حاصل فعالیت این بخش نیز تصویب یک هزار و ۷۶۲ میلیارد تومان و پرداخت ۳۱۵ میلیارد تومان اعتبار است که در این زمینه نیز رتبه دوم کشوری را داریم.
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری آذربایجان شرقی، میزان اعتبارات پرداختی در بخش رونق تولید را ۴۹۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان برای ۱۹۱ پرونده اعلام کرد و افزود: در بخش طرح‌های نوسازی و بازسازی برای ۴۳ واحد ۱۳۴ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.
وی همچنین از پرداخت ۶۰ میلیارد تومان تسهیلات برای واحدهای آسیب دیده از کرونا خبر داد و گفت: تاکنون ۹۲ میلیارد تومان برای چهار هزار و ۴۰۹ مددجوی بهزیستی، ۳۱۰ میلیارد تومان برای ۱۱ هزار و ۴۱۲ مددجوی کمیته امداد و ۳۱ میلیارد و ۵۹۰ میلیون تومان برای چهار هزار و ۴۰ نفر در مشاغل خانگی پرداخت شده است.
به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، وی با اشاره به تحریم‌های اعمال شده علیه کشورمان، اظهار امیدواری کرد با همکاری رایزنان اقتصادی کشورمان در سفارت خانه‌ها و انجام تبلیغات از طریق برگزاری نمایشگاه‌ها میزان جذب سرمایه خارجی به آذربایجان شرقی افزایش یابد.
ابراهیم پور همچنین از برنامه ریزی و انجام هماهنگی‌های لازم جهت برگزاری نشست‌های منطقه‌ای با استان‌های همجوار و کشورهای همسایه، با رویکردهای اقتصادی، بازرگانی و توسعه منطقه‌ای خبرداد و افزود: باید با شناسایی تنگناهای موجود در فرآیند سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذاران نسبت به رفع موانع اقدام کنیم.
انتهای پیام