خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تظاهرات علیه دولت وفاق ملی لیبی در طرابلس

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 03 شهریور 1399 - 10:03
اهالی طرابلس در اعتراض به فساد، نابسامانی خدمات رسانی و اوضاع معیشتی تظاهرات کرده و خواستار برکناری دولت وفاق ملی لیبی شدند.
دولت،وفاق،ملي،ليبي،تظاهرات،طرابلس،فساد،اوضاع،كشور،معترضان،تظ ...

اهالی طرابلس در اعتراض به فساد، نابسامانی خدمات رسانی و اوضاع معیشتی تظاهرات کرده و خواستار برکناری دولت وفاق ملی لیبی شدند.
به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، تظاهرات های متعددی در مناطق مختلف طرابلس علیه دولت وفاق ملی با هدف مطالبه مبارزه با فساد، وخامت اوضاع معیشتی و بی کفایتی دولت در تامین احتیاجات مردم مانند آب و برق و پرداخت حقوق ها صورت گرفت و تظاهرکنندگان شعارهایی در حمایت از کشورشان، مخالفت با فساد و نیز برکناری دولت وفاق سر داده و از وجود ضعف در خدمات رسانی، قطعی مکرر برق و آب شکایت کردند.
آنها در مقابل مقر دولت وفاق ملی تجمع کرده و سپس به سمت میدان الشهدا در مرکز طرابلس حرکت کردند بدون اینکه پروتکل های بهداشتی را برای مقابله با کرونا رعایت کنند که به شدت در کشور در حال شیوع است.
معترضان ضمن ابراز نارضایتی از دولت وفاق خواستار تدوین قانون اساسی، تحقق حاکمیت ملی و برگزاری انتخابات شفاف و مبارزه با فساد شدند.
به گفته ایمن الوافی، یکی از معترضان، این تظاهرات در پی شلیک هوایی نیروهای امنیتی با هدف متفرق کردن تظاهرکنندگان متوقف شد.
تظاهرات مذکور دو روز پس از اعلام طرفین درباره دستیابی به آتش بس و تعهد دو طرف برای برگزاری انتخابات رخ داد.
این مساله، امیدها را برای بهبودی اوضاع مملکت زنده کرد اما هنوز شک و تردیدها درمورد امکان اجرای این دو اقدام وجود دارد زیرا لیبی سالهاست که با مداخله های مستقیم خارجی ها و درگیری های شدید روبروست.
همزمان با این تظاهرات، اعتراضات در شهر الزاویه علیه اقدامات دولت وفاق ملی و نابسامانی وضعیت زندگی و اختلافات فتحی پاشاغا، وزیر کشور وابسته به دولت وفاق با شبه نظامیان مسلح ادامه داشته وارد سومین روز خود شده است.
از زمان سقوط نظام معمر قذافی، دیکتاتور لیبی در سال ۲۰۱۱ این کشور که بزرگترین ذخیره نفتی را در آفریقا دارد صحنه درگیری های متوالی است.
از سال ۲۰۱۵ نیز دو قدرت بر سر حکومت بر لیبی وارد جنگ شده اند؛ دولت وفاق ملی لیبی به نخست وزیری فایز السراج که مقر آن در طرابلس قرار دارد و دولت دیگر در شرق لیبی که خلیفه حفتر، فرمانده نیروهای شورشی موسوم به ارتش ملی از آن حمایت می کند.
انتهای پیام