خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشارکت ۴۳ میلیاردی بخش خصوصی در پروژه های هفته دولت فومن

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 02 شهریور 1399 - 22:22
فومن- فرماندار فومن با اشاره به بهره برداری از ۴۲ پروژه طی هفته دولت در این شهرستان، گفت: بخش خصوصی در اجرای این پروژه ها ۴۳ میلیارد تومان مشارکت داشته است.
دولت،هفته،فومن،محسني،رجايي،فرماندار،مناسبت

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا محسنی عصر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت فرا رسیدن هفته دولت برگزار شد، گفت: به علت شیوع بیماری کرونا برنامه‌های هفته دولت با حداقل جمعیت به صورت محدود برگزار خواهد شد.
فرماندار فومن هفته دولت را فرصتی مناسب برای بیان عملکرد دولت و نظام دانست و تاکید کرد: دستگاه‌های اجرایی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به بیان عملکردها بپردازند.
محسنی با بیان اینکه دولت شهید رجایی و باهنر خدمات ارزنده‌ای از خود بجا گذاشته‌اند، افزود: طرح حمایتی دولت شهید رجایی جهت حمایت از نیازمندان جامعه به الگوی دولت مردان برای حمایت از مستضعفان تبدیل شده است.
فرماندار فومن با اشاره به تحریم‌های بین المللی که در طول چهل سال گذشته علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شکل گرفته است، گفت: این تحریم‌ها به رشد تولید داخلی در چهارچوب اقتصاد مقاومتی کمک شایان توجه‌ای کند.
محسنی از افتتاح ۴۲ پروژه به مناسبت هفته دولت در شهرستان فومن خبر داد و افزود: با اعتباری بالغ بر از ۵۰ میلیارد تومان به بهره برداری خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه پروژه‌های هفته دولت در سال جاری برای ۱۲۸ نفر در شهرستان فومن شغل ایجاد خواهد کرد، اظهار داشت: ۴۳ میلیارد تومان از مجموع این اعتبارات توسط بخش خصوصی تخصیص یافته شده است.