خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازگشت نوراللهی به تمرینات گروهی پرسپولیس

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 02 شهریور 1399 - 21:39
بازیکن مصدوم تیم فوتبال پرسپولیس تهران به تمرینات گروهی بازگشت و به احتمال زیاد مقابل استقلال بازی خواهد کرد.
تمرين،پاسكاري،توپ،پرسپوليس،باشگاه،پايان

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان قهرمان ایران که خود را آماده بازی نیمه نهایی جام حذفی کشور، یادواره آزادسازی خرمشهر می‌کنند، تمرین امروز خود را پس از شرکت در جلسه فنی از ساعت ۱۹ در ورزشگاه شهید کاظمی و با گرم کردن، آغاز کردند.
این تمرین در حالی انجام شد که احمد نوراللهی هم با پشت سر گذاشتن آسیب دیدگی، تیم را در مراحل مختلف همراهی کرد.
پاسکاری کوتاه و کار با توپ، پاسکاری تحت فشار در شرایطی که باید توپ را به گوشه زمین برده و درون گل کوچک قرار می‌دادند و فوتبال درون تیمی از بخش‌های مختلف تمرین امروز پرسپولیس بود.
در پایان این تمرین، مهاجمان تحت هدایت حمید مطهری، تمرینات جایگیری و گل‌زنی را تمرین کردند.
این برنامه تمرینی بعد از ۷۰ دقیقه به پایان رسید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/