خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روحانی: برق ۳۰ میلیون کم‌مصرف‌ها رایگان می‌شود

مشرق | سیاسی | یکشنبه، 02 شهریور 1399 - 19:57
رئیس جمهور از مصوبه جدید دولت مبنی بر رایگان شدن هزینه برق کم‌مصرف‌ها که ۳۰ میلیون نفر از جمعیت ایران را شامل می‌شود، خبر داد.
مصرف،برق،رايگان

به گزارش مشرق، حسن روحانی، رئیس جمهور در جلسه هیئت دولت با رهبر معظم انقلاب اسلامی از مصوبه جدید دولت مبنی بر رایگان شدن هزینه برق ۳۰ میلیون نفر ایرانی که مصرف برق آنها پایین‌تر از میانگین مصرف خانوار است، خبر داد.
رئیس جمهور با اشاره به این مصوبه عنوان کرد:« شرط رایگان بودن هزینه برق منوط به مصرف پایین‌تر از میانگین مصرف خانوار است و خانوارهای میان مصرف نیز با کاهش مصرف خود می‌توانند از این امکان برخوردار شوند.»
روحانی، ادامه داد: برای اولین بار پس از انقلاب در این دولت، هزینه برق برای خانوارها و اقشار مستضعف رایگان می‌شود.
مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4
دانلود