خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آتش در اراضی«گندک» دماوند/نشت گاز از شیرآبه زباله ها علت حریق است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 02 شهریور 1399 - 18:53
دماوند- فرماندار دماوند از وقوع آتش سوزی در اراضی «گندک» دماوند خبر داد و گفت: نشت گاز از شیرآبه زباله ها علت حریق است.
حريق،اراضي،دماوند

مهدی حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر، از وقوع حریق در اراضی گندک دماوند خبر داد و اظهار داشت: این حریق حدود ساعت یک بامداد رخ داده بود.
حیدری با بیان اینکه علت حریق در این اراضی نشت گاز متان و آمونیاک بوده است گفت: به علت شیرآبه‌هایی که در گندک از زباله‌های موجود در این منطقه ایجاد شده بود آتش سوزی رخ داده بود که د ر نتیجه آن ۵ هکتار از اراضی منطقه دچار حریق شد.
فرماندار دماوند بیان داشت: آتش‌نشانی شهرداری‌های آبسرد و کیلان نیز به عنوان پشتیبان به محل اعزام شدند و با خودروهای سنگین و از طریق خاک‌ریزی، همچنان مشغول اطفا حریق هستند.