روند نزولی قیمت طلا ادامه دارد
رئیس اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر تهران گفت: قیمت طلا و سکه در بازار داخلی این روزها به دلیل کاهش نوسان قیمت دلار و انس جهانی، روند نزولی دارد.

محمدولی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:
صنعت،تجارت و کشاورزی خبرنگار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان بازار طلا و سکه اظهار کرد: امروز قیمت هر انس طلا در بازارهای جهانی کاهش یافت و از طرفی هم نرخ دلار به عنوان یکی دیگر از اهرمهای مشخص کننده قیمت طلا و سکه با ثبات قیمت مواجه شد.
ابراهیم محمدولی رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران در گفت و گو با، درخصوص آخرین وضعیتاظهار کرد: امروز قیمت هر انس طلا در بازارهای جهانی کاهش یافت و از طرفی هم نرخ دلار به عنوان یکی دیگر از اهرمهای مشخص کننده قیمت طلا و سکه با ثبات قیمت مواجه شد.
بیشتر بخوانید
وی افزود: امروز ثبات نرخ دلار و کاهش قیمت انس جهانی منجر به افت قیمت طلا و انواع سکه نسبت به روز گذشته شد.
رئیس اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر تهران بیان کرد: وضعیت تقاضا در بخش مصنوعات طلا نا مساعد است و همین موضوع لطمه بزرگی به بخش تولیدات وارد کرده است.
محمدولی تصریح کرد: امروز هر گرم طلای ۱۸ عیار یک میلیون و ۵۰ هزار تومان، هر قطعه سکه تمام بهار آزادی ۱۰ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان، سکه طرح قدیم ۱۰ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، نیم سکه ۵ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان، ربع سکه ۳ میلیون و ۳ هزار تومان و سکه یک گرمی یک میلیون و ۶۵۰ هزار تومان در بازارهای داخلی معامله شد.
انتهای پیام/