۸۸۰ میلیاردتومان از بهای گندم کشاورزان استان همدان پرداخت شده است
همدان - رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: امسال بیش از ۴۳۵ هزار تن گندم از کشاورزان استان همدان خریداری و تاکنون ۸۸۰ میلیارد تومان از بهای آن به کشاورزان پرداخت شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، منصور رضوانیجلال ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه علی رغم وجود محدودیتها در حوزههای مختلف، استان همدان توانسته در زمینه تولیدات محصولات باغی و زراعی رشد مناسبی داشته باشد، عنوان کرد: همدان در این زمینه افزایشی بیش از ۱۲ درصد داشته است.
وی با اشاره به اینکه نرخ خرید تضمینی در محصولات کشاورزی بالا رفته است، گفت: امسال بیش از ۴۳۵ هزار تن گندم از کشاورزان استان همدان خریداری و تاکنون ۸۲ درصد معادل ۸۸۰ میلیارد تومان از بهای گندم به کشاورزان پرداخت شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در ادامه به افزایش ۱۲ درصدی خرید تضمینی گندم در استان همدان اشاره کرد و افزود: بهای خرید تضمینی کلزا پرداخت شده و امیدواریم کشاورزان نسبت به کشت دانههای روغنی که از محصولات استراتژیک است، اقدام کنند چراکه در زمینه دانههای روغنی هنوز هم به کشورهای دیگر وابسته هستیم.
وی در این راستا با بیان اینکه میزان وابستگی ما در این خصوص از ۹۲ درصد به ۸۳ درصد کاهش یافته است، گفت: باید در کل استان شاهد کشت هفت هزار هکتاری در زمینه محصول کلزا باشیم که در این زمینه سهم عمده مربوط به شهرستانهای نهاوند، اسدآباد، ملایر و تویسرکان است اما در سال گذشته، به سبب اینکه الگوی کشت به سمت کشت گشنیز رفت، سطح زیرکشت کلزا در استان همدان به شدت کاهش یافت.
رضوانی جلال با اشاره به مستقر بودن یکی از بزرگترین کارخانههای روغن کشی در شهرستان نهاوند گفت: تأکید بر این است در شهرستانهایی مثل نهاوند که در سالهای گذشته قطب تولید کلزا بودهاند، امسال نیز شاهد کشت این محصول باشیم.
وی گفت: با توجه به اینکه شهریورماه محدوده زمانی خاصی برای کشت کلزا است و امسال قیمت خوبی برای خرید کلزا پیشنهاد شده که به زودی اعلام خواهد شد منتظر افزایش سطح زیرکشت هستیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در ادامه صحبتهای خود با بیان اینکه بیش از چهار هزار میلیارد تومان طرح محرک و تأثیرگذار در بخش کشاورزی استان همدان سرمایهگذاری شده است، عنوان کرد: سه طرح بزرگ دامداری ۱۲ هزار راسی و ۵۳۰ هکتار مجتمع گلخانهای در شهرستانهای اسدآباد، رزن، کرفس، گنبد ملایر، نهاوند و همدان در حال مطالعه و اجرا است که استان همدان، با اجرای مجتمعهای گلخانهای مذکور به قطب تولیدات گلخانهای کشور تبدیل خواهد شد.